• Ļaudis izbrīna Maestro mazmeitas sliktā latviešu valoda. Tam ir izskaidrojums!

    Skandāls
    Marta Kalniņa
    22. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Annamarija Paula
    Foto: Agneta Jonele
    Annamarija Paula
    Raimonda Paula mazmeitai nepatīk, ka Gustavo, Patrisha un Rutulis izkropļojuši leģendāru Maestro dziesmu. Savukārt daudziem nepatīk mazmeitas latviešu valodas prasmes..

    Lielu šūmēšanos izraisījusi mūziķa Gustavo jaunā dziesma Nepārmet man 3000 ar Patrishas un Normunda Rutuļa piedalīšanos. To daudzi jau paguvuši nodēvēt par Maestro Raimonda Paula radītā hita netalantīgu maitāšanu. Taču, kad tikpat asu viedokli par dziesmu izteikusi komponista mazmeita, arī viņa izpelnījusies kritikas vilni! 

    Pirmais par slavenās dziesmas Nepārmet man jauno versiju neglaimojoši izteicies mūziķis Ainars Mielavs, arī citi ļaudis sociālajos tīklos pauduši līdzīgu viedokli. Nesen viņiem pievienojusies pat dziesmas īstā autora Raimonda Paula vecākā mazmeita Annamarija Paula.

    Vaicāta, ko gan par šo dziesmu domā pats Maestro, Annamarija atbildēja, ka viņš, izsakot savu viedokli, mēģinājis būt pieklājīgs, taču

    «tas nenozīmē ka viņš bija īpašs priecīgs.»

    Tomēr, lai gan netrūkst to, kas piekrīt Annamarijas Paulas rakstītajam, daudzi arī pauduši pārsteigumu par komponista mazmeitas sliktajām latviešu valodas zināšanām. Viņas rakstītajā tekstā ir gan gramatikas, gan stilistikas kļūdas. Kādēļ tā? Annamarija atzīst, ka tas ir viņas vājais punkts un vieglāk esot izteikties angļu valodā. Kāds komentētājs kritiķiem norāda, ka Annamarija ilgu laiku dzīvojusi ārzemēs un skolojusies ne latviešu valodā. Uz to Paula meitas Anetes un aktiera Daiņa Porganta meita Annamarija pieklājīgi atbild: «Jums ir taisnība, bet

    tas nav galvenais šajā brīdi, jo eksāmenu es nemēģinu nodot.

    Bet es centīšos uzlabot savas zināšanas, paldies.»

    Vairāk par Annamarijas dzīvi lasi digitālajā žurnālā Santa+

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē