• Rīgas bedru inspektore Intriša izdevusi jaunu albumu

    Mūzika
    Estere Jansone
    23. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    Tiktokere Intriša, kas daudziem pazīstama ar satīriskajiem skečiem par Rīgas ielām un dzīvi Latvijā, izdevusi nu jau trešo albumu. Šoreiz albums ieturēts deju mūzikas ritmos.

    Šonedēļ klajā nācis tiktokeres un dziedātājas Intrišas jaunais studijas albums Čika Club, vēsta portāls balticevents.info.

    Albums sastāv no septiņām dziesmām. Intriša stāsta, ka, viņasprāt, veiksmīgākais darbs ir Čika, bet mūziķe liek cerības uz skaņdarbu Tusa, kas varētu sasniegt plašāku auditoriju. Dziedātāja uzsver, ka viņas divi iepriekšējie albumi nav bijuši veiksmīgi, jo visas dziesmas bija veidotas repa stilā – tās guvušas mazu atsaucību. Šoreiz Intriša ir mācījusies no kļūdām un iedziedājusi dziesmas mūzikas žanrā, kurā jūtas pārliecinoši – viņa radījusi karstus deju mūzikas hitus. Jau no 22. maija albums Čika Club ir pieejams visās digitālas platformās.  

    @intrisha #рига #блондинка #новости ♬ оригинальный звук – INTRISHA

    «Šoreiz pie jaunā albuma mēs strādājam sadarbojoties plecu pie pleca ar vokālajiem pedagogiem. Varu pateikt, ka esmu par 50% atgriezusi atpakaļ savu stipro balsi, kas man bija uztrenēta laikā, kad dziedāju korī,» stāsta dziedātāja.

    @intrisha @alanshumofficial (RETROGRAD) #рига #блондинка #песня ♬ оригинальный звук – INTRISHA

    Patrīcija «Intriša» Kaliņina ir dzimusi Rīgā. Viņas mūziķes karjera sākās kā nevainīgs joks. Viņa ar māsu reiz nolēmusi pārdziedāt krievu mūziķes Instasamkas dziesmu latviešu valodā, kuru nosauca «Par piķi jā». Pārsteidzošā kārtā video strauji ieguva popularitāti sociālajos tīklos, bet nebija ilgi jāgaida, kad pie Intrišas veikuma parādījās nievājoši komentāri. Ļaudis teica, ka meitene nespējot pati radīt neko oriģinālu, bet vien pārdziedāt citu mākslinieku darbus. To Intriša uztvērusi kā izaicinājumu un izlaida savu pirmo albumu Luxus Vibe. Pēc kāda laika meitene prezentēja savu otro studijas albumu Rep Vibe.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē