• Portāla sadaļas «Klubs» visvairāk lasītie raksti 2022. gadā

    Internets
    Santa.lv
    Santa.lv
    27. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone, Gints Mālderis un no Zaltānu ģimenes personiskajiem arhīviem
    Gada nogalē piedāvājam iepazīties ar pieciem 2022. gadā visvairāk lasītajiem rakstiem, kas publicēti portāla «Santa.lv» sadaļā «Klubs».

    1. «Tiesnesis skatījās uz mani un gaidīja atbildi. Un es, desmitgadīgs puišelis, pateicu: gribu dzīvot pie tēta!» atceras dziedātājs Ivo Fomins. Senās sajūtas Ivo atmiņā iegūlušas pamatīgi un viņa sīksto kurzemnieka skatienu joprojām spēj aizmiglot ar asarām…


    2. «Tas notika tik ātri – vēl vakar bija ziema, mēs visi pagalmos, grūti pūšot, locījāmies ap saviem auto stikliem, mēģinot tos atbrīvot no ledus kārtas, un draudzīgi vienojāmies ar vadiem, meklējot viens otram plusus un mīnusus. Kāds kādai varbūt draudzīgi piemiedza ar aci, lai jau darba dienas steigā nodomātu, ka forši būs vakarā zem segas. Bet jau šodien spīd saule un putni ļoti nocietušies pie pirmās izdevības ar savām dziesmām paziņot – viņš ir klāt!»


    3. «Pērnruden medijus pāršalca ziņa par bijušā Valsts policijas priekšnieka policijas ģenerāļa Inta Ķuža slimību. Aizkuņģa dziedzera vēzis. Cīņa ar to vēl nav galā, Ints joprojām ik nedēļu dodas uz kārtējo ķīmijterapijas kursu, bet šī saruna nebūs par slimību, bet gan par laimi un visu to, kā dēļ ir vērts dzīvot.»


    4. «Bet vai tu mīlēsi, kad man vairs nebūs sešpadsmit?» kādai nezināmai meitenei vaicāja dziesmas autors Aivars Zaltāns, kad viņam pašam bija piecpadsmit. Aivara vairs nav, bet viņa dziesma dzīvo. Kas bija šis romantiskais mīlētājs un tā noslēpumainā meitene?


    5. «Lai arī mums šķiet, ka par seksu zinām daudz vai pat teju visu, dažreiz sarunās par to atklājas nianses, par kurām nav bijis ne jausmas. Par to, kāpēc nedarbojas seksa teorijas un cik vērtīga ir tieši praktiskā pieredze, ekskluzīvā intervijā «Klubam» – krievu izcelsmes holandiešu seksologs un psihologs Alekss Mejs.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē