• Latvijā sekmīgi testē attālinātas redzes pārbaudes

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    27. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Telemedicīnas uzņēmums, lietojot zmantojot 3D tehnoloģiju, Rīgā sekmīgi veicis attālinātās redzes pārbaudes testus, izmanojot vismodernākās telemedicīnas tehnoloģiskās iespējas.

    "Protams, koronavīruss ir ietekmējis arī mūsu darba ritmu, bet vienlaikus tas bija veicinošs faktors, lai mēs ātrāk notestētu, kā praksē darbojas attālinātās redzes pārbaudes. Un rezultāti ir iepriecinoši – redzes pārbaudi iespējams veikt tādā pat kvalitātē, it kā optometrists būtu jums līdzās.

    Testa laikā mūsu optometrists strādāja no mājām, savukārt klients bija mūsu showroom tipa veikalā esošajā optometrista kabinetā, kur vien ar konsultanta palīdzību tika sekmīgi veikta redzes pārbaude un optometrists konsultēja par rezultātiem un ieteicamo risinājumu,” gandarīta Smart Vision uzņēmuma valdes locekle Ieva Beiļina.

    Redzes pārbaudes pašreiz visiem klientiem piedāvā bezmaksas.

    "Šādā veidā mēs varam nodrošināt optometristiem darbu no mājām, turklāt brīdī, kad mums būs vairāki veikali, tad šādā inovatīvā veidā varēsim nodrošināt redzes pārbaudes klientiem, kas atrodas dažādos mūsu veikalos. Attālinātās acu pārbaudes iekārtas mums piegādā Dienvidkorejas uzņēmums Huvitz, kas ir viens no šīs jomas līderiem pasaulē. Ja līdz šim piedāvāt attālinātos redzes pārbaudes pakalpojumus atļāvās vien lieli optikas uzņēmumi, tad tagad jaunā 5G mobilo sakaru paaudze mums paver jaunas telemedicīnas iespējas un attālinātās redzes pārbaudes kļuvušas par realitāti arī Latvijā,” uzsver I. Beiļina.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē