• Kašers par savu seksuālo orientāciju: Grūtākais bija pateikt to omītēm

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    25. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: ARTŪRS MARTINOVS
    Kaspars Blūms-Blūmanis-Miņins ir aizvadījis astoņus gadus kopš «iznākšanas no skapja» un ar pārmaiņām, kas šajā laikā ir notikušas, viņš ir dalījies intervijā žurnālam «Kas Jauns».

    «Vienmēr esmu bijis tāds, kāds esmu. Vienkārši publiski par to nerunāju, pat centos izvairīties no šādas tematikas jautājumiem. Man pašam sevī notika izrāviens uz āru,» atklāj Kašers. 

    «Pienāca brīdis, kurā izlēmi pateikt to skaļi. Kāpēc?» vaicā žurnāls. «Gribēju, lai turpmāk nav nekādu runu no citiem cilvēkiem un lai šī informācija par manu seksualitāti nāk no manis. Tobrīd man bija 28 gadi, tagad ir 36. Tātad aizritējuši jau astoņi gadi,» žurnālam pastāsta mākslinieks.

    «Vienīgais grūtais šā visa sakarā bija satraukums, kā to pateikt omītēm, kuras man ir ļoti mīļi un dārgi cilvēki. Ņemot vērā, ka viņas ir citas paaudzes ļaudis, rēķinājos, ka varētu tikt nesaprasts un neakceptēts, un mani ārkārtīgi biedēja tas, kāda varētu būt viņu reakcija. Bet tagad varu par to runāt, man nav nekādas aiztures vai kauna sajūtas,» atklāts ir Kašers.

    Viņš pastāsta, ka šajā laikā daudz ir runājis arī ar citām slavenībām, kuru seksuālā orientācija ir citādāka, un šo cilvēku problēmas ir līdzīgas – nepieņemšana ģimenē, bailes pazaudēt darbu, kauns. Tomēr Kaspars žurnālam «Kas Jauns» teic: «Ceru, ka tomēr pienāks šiem cilvēkiem brīdis dzīvē, kad viņi sapratīs un sadūšosies beigt dzīvot slēpjoties, liekuļojot, izliekoties un melojot pirmām kārtām jau paši sev.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē