• Jānis Pakalns – jaunais sporta ziņu čalis ar rozā bučiem

    Kino un TV
    Anastasija Kuzminova
    16. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: ĢIRTS OZOLIŅŠ (F64)
    TV3 ziņu komandai šoruden pievienojies jauns sporta ziņu moderators, kurš zināms arī kā futbola un cīņas sporta komentētājs.
    • Sports

    «Futbols ir mana kaislība no bērnības. Par šo sporta veidu fano visvairāk cilvēku pasaulē. Mani aizrauj fanu kustība, īpaši rūkoņa tribīnēs. No malas varbūt šķiet smieklīgi – 11 vīri dzenā bumbu laukumā, bet faniem ir liela kopība. Profesionāls futbolists no manis neiznāca, jo pietrūka talanta un veiksmes. Šobrīd spēlēju JDFS Alberts, par to saņemu arī nelielu atalgojumu.

    Lai gan šķiet, ka esmu futbola cilvēks, jau kopš bērnības interesējos par visiem sporta viediem. Neizprotu vienīgi renes sporta veidu, bet respektēju to, ka ir bezbailīgie, kas var nobraukt pa trasi. Cienu arī šahu kā prāta sportu.»

    • Apavi

    «Beidzamajā laikā izvēlos spilgtus bučus. Futbola komandas biedri gan mani par to pavelk uz zoba, sakot – allaž izceļos, esmu pižons. Tomēr ar garlaicīgiem melniem bučiem es nespēlēju. Mūsu komandai ir oranži rozā sporta tērps, kas labi sader ar rozā bučiem. Vairākums sportistu ir uz āru vērsti, viņiem patīk izrādīties. Sportists laukumā ir kā aktieris.»

    • Darbs

    «Darbojos vairākās jomās – sporta raidījumu producēšanā, sporta komentēšanā un strādāju arī ar ūdens attīrīšanas sistēmām. Taču tieši sporta komentēšana ir mana sirdslieta. Grūtākais ir runāt ātri un vienlaikus arī gramatiski pareizi. Strādājot TV3, pats grūtākais ir koncentrēties uz četrām minūtēm, lai visu norunātu skaidri. Vecākā kaluma moderatori lieto špikermašīnas. Tie, kas mani mācīja, tās nelieto. Iepriekš uzrakstu, par ko runāšu, un tad sāku improvizēt. Nekad kameru priekšā neuztraucos, tomēr manā pirmajā ēterā uztraukums bija, un parādījās liekvārdība. Jaunajā amatā esmu iejuties ļoti labi, turklāt daudzus televīzijas darbiniekus pazinu jau iepriekš.»

    • Intriga

    «Nomierināšu tos, kas manā nonākšanā TV3 meklēja intrigu – tādas nebija. To, ka Lauri (bijušais TV3 sporta ziņu moderators Lauris Lizbovskis – PDz)) atlaidīs, nezināju. Tikai pēc tam man piedāvāja šo amatu. Personisku attiecību mums ar Lauri nav, bet sporta pasākumos sasveicināmies. Viņš ir lielisks profesionālis.»

    • Rituāli

    «Esmu nedaudz māņticīgs. Ja atbraucu divas stundas pirms ētera un atkārtoju tekstu, viss notiek raiti. Ja vēlāk – jūtu, ka nav tas. Spēlējot futbolu, man ir svarīgi sakārtot matus tā, lai tie netraucētu. Ja uz spēli atnāk kāds tuvinieks, man obligāti ar skatienu viņš jāatrod tribīnēs, citādi ļoti uztraucos.»

    • Dzērieni

    «Mīļākais alkoholiskais dzēriens man ir alus, no bezalkoholiskajiem – ūdens. Tas ir arī mans veselīgākais paradums – dienā izdzeru apmēram trīs litrus ūdens.»

    • Pašfoto ar slavenību

    «Lepojos, ka 2017. gadā Rīgā satiku futbolistu Krištianu Ronaldu. Fani viņu gaidīja pie viesnīcas, bet mans tēvs, kurš strādā lidostā, pateica, ka tur nav noīrēta VIP zāle. Devos uz lidostu ar Real Madrid fanu kreklu, un Ronaldu, to ieraudzījis, uz krekla parakstījās. Uztaisījām arī kopēju bildi. Sev apsolījos – ja dabūšu selfiju ar savu bērnības elku Deividu Bekhemu, nevienam vairs to nelūgšu. Ceru, ka reiz piepildīšu savu bērnības sapni.»

    • Lietas, bez kurām nevar iztikt

    «Tas man ir auto. Neciešu staigāt, tādēļ visur pārvietojos ar savu 5. sērijas BMW. Otra lieta – telefons, kur regulāri uzzinu sporta jaunumus. Visbiežāk lietoju Instagram un tviteri.»

    • Sievietes, kas iedvesmo

    «Tā ir mana mamma Ilva – ļoti gudra un mīļa. Mana līgava Rebeka Sofija, kas atbalsta grūtos brīžos un saprot manu sarežģīto raksturu, bet trešo īpašo sievieti drīz pasaulē laidīs mana mīļotā. Taču meita jau tagad mani ļoti iedvesmo. Jūtu, ka mana domāšana mainās, šobrīd intereses griežas ap ģimeni, bet mans ego tiek novirzīts trešajā plānā.»

    • Mūzika

    Visbiežāk ikdienā klausos repu un hiphopu angļu valodā, piemēram, kaut ko no Dreika. Mašīnā klausos spāņu regetonu, bet no latviešiem man topā ir Prāta vētra. Manā vārdadienā, protams, Jāņu dziesmas.

    • Ēdiens

    Es nekad neatsakos no pastas. Mēģināju, bet sapratu – tas ir neiespējami, jo to es protu pagatavot patiešām labi. Mana iecienītākā ir ar tunci, saldo krējumu, tomātiem un sieru.

    • Smarža

    «Jau 12 gadus esmu uzticīgs saldajam aromātam Black XS no Paco Rabanne. Tāds parfīms bija manam komandas biedram, un man ļoti iepatikās. Kaut arī mana līgava strādā nišas parfīma veikalā, tur atrodamais nav manā gaumē.»

    • Lielākais pirkums

    «Mans beidzamais lielais pirkums ir bērnu rati, bet vēl pirms tam – zemes gabals Salaspils novadā. Tuvākajos gados vēlos uzbūvēt tur māju.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē