• Tītara gulašs ar sēnēm

    Gaļas ēdieni
    Daina Lapiņa
    23. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gvido Kajons
    Sātīgais gulašs sasildīs un iepriecinās! Tas labi garšo gan ar rīsiem, gan kartupeļiem, vārītiem vai ceptiem, gan citām piedevām pēc patikas pusdienās vai vakariņās.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    50m

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē