• Šobrīd

    weather img

    Rīga +17°C Daļēji saulains, Z vējš, 0.51 m/s

    IZPROT TAVAS SĀPES

    Vai šādu esat nogaršojuši? Kanēļa popkorns

    Saldās uzkodas
    Dagnija Zīverte
    Dagnija Zīverte
    8. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kanēļa popkorns
    Foto: Ieva Andersone
    Kanēļa popkorns
    Elementārs triks, kā vienkāršu popkornu pārvērst saldā, smaržīgā našķī, kas ļoti patīk bērniem.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    10m

     

    • Krāsni uzkarsē līdz 120 grādiem. Pagatavo popkornu pēc ražotāja norādījumiem. Ieber lielā traukā.
    • Nelielā katliņā uz vidējas liesmas izkausē sviestu. Iejauc cukuru, kanēli, sāli un vaniļu un maisot karsē, līdz katliņa saturs kļuvis biezs un burbuļo.
    • Pārlej popkornam un rūpīgi samaisa, lai graudi vienmērīgi apklāti ar saldo kažociņu.
    • Klāj ar cepampapīru izklātā cepamplātī, cep 10 minūtes.
    • Tad krāsni izslēdz, taču popkornu atstāj vēl 20 minūtes izkarsēties un sakraukšķēt. 
    • Izņemtu no krāsns pirms pasniegšanas atdzesē.

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+