• Vai šādu esat nogaršojuši? Kanēļa popkorns

    Deserti
    Dagnija Zīverte
    Dagnija Zīverte
    8. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kanēļa popkorns
    Foto: Ieva Andersone
    Kanēļa popkorns
    Elementārs triks, kā vienkāršu popkornu pārvērst saldā, smaržīgā našķī, kas ļoti patīk bērniem.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    10m

     

    • Krāsni uzkarsē līdz 120 grādiem. Pagatavo popkornu pēc ražotāja norādījumiem. Ieber lielā traukā.
    • Nelielā katliņā uz vidējas liesmas izkausē sviestu. Iejauc cukuru, kanēli, sāli un vaniļu un maisot karsē, līdz katliņa saturs kļuvis biezs un burbuļo.
    • Pārlej popkornam un rūpīgi samaisa, lai graudi vienmērīgi apklāti ar saldo kažociņu.
    • Klāj ar cepampapīru izklātā cepamplātī, cep 10 minūtes.
    • Tad krāsni izslēdz, taču popkornu atstāj vēl 20 minūtes izkarsēties un sakraukšķēt. 
    • Izņemtu no krāsns pirms pasniegšanas atdzesē.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē