Cūku pupu kotletes

Cūku pupas ar kefīru ir viens no iemīļotajiem sezonas ēdieniem, bet tās var pagatavot arī savādāk.
Dārzeņu ēdieni
Daina Lapiņa
29. aprīlis

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
10m
Kopējais laiks
30m
2 vērtējumi
5/5
  • Atlaidinātām saldētām cūku pupām novelk miziņu. Mīkstumu sablendē, samaļ vai sastampā. Liek klāt un iemaisa sasmalcinātu sīpolu, ķiplokus un pētersīļu lapiņas, olu un miltus, labi samīca viendabīgā masā, pievieno arī sāli un piparus.
  • Masai jābūt pietiekami biezai, lai to varētu sadalīt un savelt bumbiņās. Bumbiņas viegli saplacinot, izveido kotletes.
  • Liek pannā sakarsētā eļļā un nelielā karstumā, lai kotletes neapdeg, apgrozot cep aptuveni 3 minūtes no katras puses.
  • Pasniedzot var pārliet ar krējumu vai jogurtu, klāt likt salātus.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs