Pildītā trīs sieru un tomātu bagete

Trīs sieru un tomātu maize.
Garda uzkoda
Daina Lapiņa
30. aprīlis

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
1st
  • Bagetei nogriež virsiņu un ar pirkstiem izplēš mīkstumu, atstājot aptuveni puscentimetru biezu maliņu visapkārt.
  • Liek ar cepampapīru izklātas cepampannas vienā malā.
  • Olām atdala dzeltenumus, sakuļ tos ar krējumu, sinepēm, sāli, pipariem un mazliet cukura.
  • Iemaisa sagrieztus lociņus, sarīvētu puscieto sieru un gabaliņos sagrieztus kaltētos tomātus.
  • Stingri saputo olu baltumus un iecilā maisījumā.
  • Ar to piepilda tukšo bageti, virsū klāj mīksto kazas sieru, pārkaisa sarīvētu cieto sieru.
  • Blakus bagetei kārto veselus vai lielākus uz pusēm pārgrieztus tomātiņus, visu pārslaka ar eļļu.
  • Pannu liek krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep aptuveni 30 minūtes, līdz bagetes pildījums ir uzpūties un iekrāsojies zeltains un tomātiņi blakus ir apcepušies.
  • Dažas minūtes padzesē, tad griež biezās šķēlēs, virsū kārto tomātiņus.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs