Pildītā trīs sieru un tomātu bagete

Garda uzkoda
Daina Lapiņa
14. oktobris, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Trīs sieru un tomātu maize.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
1st
  • Bagetei nogriež virsiņu un ar pirkstiem izplēš mīkstumu, atstājot aptuveni puscentimetru biezu maliņu visapkārt.
  • Liek ar cepampapīru izklātas cepampannas vienā malā.
  • Olām atdala dzeltenumus, sakuļ tos ar krējumu, sinepēm, sāli, pipariem un mazliet cukura.
  • Iemaisa sagrieztus lociņus, sarīvētu puscieto sieru un gabaliņos sagrieztus kaltētos tomātus.
  • Stingri saputo olu baltumus un iecilā maisījumā.
  • Ar to piepilda tukšo bageti, virsū klāj mīksto kazas sieru, pārkaisa sarīvētu cieto sieru.
  • Blakus bagetei kārto veselus vai lielākus uz pusēm pārgrieztus tomātiņus, visu pārslaka ar eļļu.
  • Pannu liek krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep aptuveni 30 minūtes, līdz bagetes pildījums ir uzpūties un iekrāsojies zeltains un tomātiņi blakus ir apcepušies.
  • Dažas minūtes padzesē, tad griež biezās šķēlēs, virsū kārto tomātiņus.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

GADA KOSMĒTIKA 2020

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+