Burvīgi krāsainie salāti ar kvinoju un mellenēm

Pagatavo vakariņās vienkāršus, bet šikus un sātīgus salātus.
Salāti, receptes
Žurnāls IEVA
Sandija Šēnberga
4. jūlijs

Drukāt

Saglabāt

Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
10m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
30m

Zirņus uzber uz pannas un cep 200 grādos apmēram 15 minūtes. Izvāra kvinoju. Brokoļus un edamame pupiņu pākstis (vai zirnīšus) tvaicē dažas minūtes, pupiņas izloba. Bļodā sajauc kvinoju, brokoļus, pupiņas, uz pusēm pārgrieztus tomātiņus, šķēlītēs sagrieztus redīsus. Pārkaisa ar sāli. Atsevišķā bļodā sajauc mērces sastāvdaļas, pārlej salātiem un viegli samaisa. Katru porciju pārkaisa ar zirņiem un mellenēm.

 

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs