Ja irbītes paredzētas aukstajam galdam, tās vispirms atdzesē un tad noņem diegu. Ja ēdīsiet siltas, labāk diega vietā lietojiet irbulīšus – būs vieglāk izņemt no karstām irbītēm.
Gardās svētku irbītes FOTORECEPTE
Svētku galds
30. decembris, 2019
Komentēt

Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Svētku irbītes
Irbītes ir ēdiens, kas ļoti labi iederas svētku galdā. Tās var gatavot iepriekšējā vakarā vai svētku dienas rītā. Aukstajam galdam tās sagriež ripiņās vai atstāj veselas. Tikpat labi irbītes garšo arī siltas. Turklāt tās nav treknas, jo gatavo no liesas liellopa gaļas, tādēļ derēs arī tiem, kas uztraucas par figūru.