Gardās svētku irbītes FOTORECEPTE

Svētku galds
IEVAS Receptes
30. decembris, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Svētku irbītes
Irbītes ir ēdiens, kas ļoti labi iederas svētku galdā. Tās var gatavot iepriekšējā vakarā vai svētku dienas rītā. Aukstajam galdam tās sagriež ripiņās vai atstāj veselas. Tikpat labi irbītes garšo arī siltas. Turklāt tās nav treknas, jo gatavo no liesas liellopa gaļas, tādēļ derēs arī tiem, kas uztraucas par figūru.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
5
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
2st 10m
3 vērtējumi
5/5

Ja irbītes paredzētas aukstajam galdam, tās vispirms atdzesē un tad noņem diegu. Ja ēdīsiet siltas, labāk diega vietā lietojiet irbulīšus – būs vieglāk izņemt no karstām irbītēm.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs