Rikotas siera kūka

Biezpiena ēdieni
28. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Rikotas siera kūka recepte
Ļoti maiga un viegla kūka, kas nedaudz līdzinās gardajai biezpienmaizei.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
3 vērtējumi
5/5

 

Padomi!
• Kūkas veidnei noteikti ar foliju jāaptin apakša, jo kūka var tecēt, un tad tas nebūs patīkams brīdis. Lai arī pildījums nav pārāk šķidrs, apakša var nebūt pieguloša, tāpēc var sākt pilēt un dūmot.
• Visas sastāvdaļas labāk sajaucas, ja tās ir istabas temperatūrā, jo īpaši krēmsiers, rikota un olas.
• Jāraugās, lai cepot beigās ir pacēlies kūkas vidiņš – tikai tad tā būs gatava.
• Ja cepeškrāsns īpatnību dēļ kūkas virsiņa sāk apdegt, tā jāpārklāj ar foliju un jāgaida, līdz paceļas vidiņš.

Lasi citur

 

 

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs