• Pasta Dženovas gaumē

    Deserti
    Daina Lapiņa
    26. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    **Pasta Dženovas gaumē**
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    **Pasta Dženovas gaumē**
    Gluži vienkārša recepte neticami aromātiskai, gardai pastai. Būs gatava pāris mirkļos – un tikpat ātri arī pazudīs no šķīvjiem. Bez gaļas!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    20m

    Pagatavo pesto, sablendējot baziliku, ciedru riekstus (tos iepriekš var apgrauzdēt) un ķiplokus. Turpinot blendēšanu, palēnām lej klāt eļļu, lai labi sajaucas. Iemaisa rīvētu sieru un pēc garšas sāli. Pēc instrukcijas uz iepakojuma taljatelle sālsūdenī izvāra al dente. Nokāš, saglabājot 1/4 glāzes makaronu ūdens. To lielā bļodā samaisa ar pusglāzi pesto, liek iekšā vārītos taljatelle, labi sajauc. Ja vajag, pievieno vēl pesto un rīvētu sieru, lai makaroni ir labi pārklājušies. Sadala porcijās, pārrīvē nedaudz siera, grezno ar bazilika lapiņām.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē