Klasiskie Cēzara salāti ar krāsnī ceptu vistu

Salāti
Dagnija Zīverte
Dagnija Zīverte
16. februāris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Cēzara salāti ar krāsnī ceptu vistu
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Cēzara salāti ar krāsnī ceptu vistu
Kamēr maltītes ārpus mājas vēl liegtas, restorāna cienīgus salātus varam mājās pagatavot paši! Piedāvājam klasisko Cēzara salātu recepti – tie garšo visiem un ir vienkāršāki par vienkāršu!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
25m
Pagatavošana
15m
Kopējais laiks
40m

 

*Marinādes sastāvdaļas sajauc un pārlej vistai. Atstāj vēsumā vismaz uz 20 minūtēm. 

*Krāsni uzkarsē līdz 220 grādiem.

*Vistas filejas nosusina, ierīvē ar sviestu un liek ieeļļotā cepamtraukā. Cep apmēram 12 minūtes – atkarībā no fileju lieluma. Izņemtas no krāsns, atpūtina vēl 10 minūtes. Sagriež šķēlēs.

*Kamēr vista ir krāsnī, pagatavo salātu mērci. Lielā salātu traukā anšovus un ķiplokus smalki sakapā un ar naža plato malu saberž viendabīgā pastā. Ar putojamo slotiņu sajauc anšovu pastu, olas dzeltenumu, sinepes, citrona sulu. Turpinot kult, sīkā strūkliņā pievieno eļļu, līdz sasniedz vēlamo konsistenci. Pēc garšas papildina ar sāli un pipariem.

*Pagatavo salātus, traukā pagatavotajā mērcē iejaucot lapas, maizi un sieru. Virspusē kārto vistas filejas gabaliņus. 

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+