• Gaisīgais un krēmīgais zemeņu un banānu putojums

    Deserti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    11. maijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Zemeņu un banānu putojums
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Zemeņu un banānu putojums
    Maigs, viegli pagatavojams deserts, ko celt svētku galdā vai gluži vienkārši – iepriecināt savējos kādā pavasarīgā pēcpusdienā. Recepte ir vienkārša, tāpēc izdosies arī iesācējiem!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    • Banānu un zemenes sagriež mazos gabaliņos.
    • 200 g krējuma ar iebiezināto pienu saputo (jāuzmanās nepārputot).
    • Iemaisa sagriezto banānu un zemenes, liek deserta traukā, nolīdzina.
    • 100 g krējuma saputo ar pūdercukuru un vaniļas cukuru.
    • Ar robotu uzgali uzspiež desertam putukrējuma kaudzītes, grezno ar zemeņu pusītēm.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē