• VIDEO: Ivo Fominam jauna dziesma un aizkustinošs video

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    4. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Dziedātājs Ivo Fomins gada nogalē izdevis romantisku dziesmu par par attālumu, kurš nevis vieno, bet bieži vien saista cilvēkus vēl vairāk.

    Ivo šī gada populārākā dziesma Lai jau deg jau paspējusi iekarot radiostaciju un dziesmu aptauju topu virsotnes un ir viena no šī gada smagākajām un jaudīgākajām latviešu dziesmām, kādas nācies radio ēteros dzirdēt. Gluži likumsakarīgi, ka nākamā dziesma ir romantiskāka.

    Cilvēki, kuri patiesi mīl viens otru, ir nešķirami. Nopietni. Lai cik tālu mēs viens no otra arī neatrastos, ir kaut kādas neizskaidrojamas saites, kuras mūs tur pie mīļotā cilvēka. Bieži vien tieši no attāluma tu redzi, cik patiesībā ļoti kāds ir ar tevi," saka Ivo Fomins. Šoreiz gribējās mazliet maigāku skanējumu, tāpēc uzticēju dziesmu miksēt Gintam Stankevičam, kurš šajā ziņā jau daudzus gadus, manuprāt, ir viens no labākajiem.”

    Šobrīd dziesma jau kļuvusi par Rīgas 1. tālmācības vidusskolas himnu.

    “Ļoti priecājos par to, jo tieši šīs skolas vadītāja Gita Vāvere bija dziesmas tapšanas ierosonātājām un nolēma, ka dziesmai nepieciešams arī video. Savu daļu filmēju Liepājā, Lielajā dzintarā,” piebilst mūziķis.

    Dziesmas skaņu celiņu producēja Ivo Fomins un Roberts Dinters. Ierakstīja Roberts Dinters. Basa partijas ieskaņoja Kristaps Eihvalds. Miksēja Gints Stankevičs. Video režisors: Jāzeps Podnieks. Video producents: Biruta Elīza Kirmuška. Kamera: Ritvars Bluka.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē