• Oktobrī Rīgā darbu uzsāks diennakts sporta klubs

    Fitness
    Santa.lv
    Santa.lv
    10. septembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Oktobrī Latvijā ienāks pašapkalpošanās sporta klubu tīkls Gym!, atklājot savu pirmo diennakts sporta klubu ārpus Igaunijas teritorijas, informē uzņēmums.

    Sporta klubs Gym! gandrīz 1500 m2 lielā platībā piedāvās plašu un mūsdienīgu vidi ar jaunāko augstākās klases Technogym sporta aprīkojumu. Telpa būs iedalīta atsevišķos sektoros, atvēlot plašu vietu kardiotreniņiem, atsevišķu  zonu spēka treniņiem ar daudzveidīgu inventāru un arī vietu funkcionālajiem treniņiem. Plašais aprīkojuma klāsts ļaus ikvienam sasniegt savus sportiskos mērķus. Sporta klubs atradīsies tirdzniecības centra Origo telpās.

    Kopējais ieguldījums sporta kluba Gym! attīstībā pārsniedz 1 000 000 eiro. No citiem sporta klubiem tas atšķirsies ar pievilcīgu cenu politiku – uzņēmums sola, ka slēdzot vienošanos par gada abonementu, mēneša maksa būs tikai 15 eiro.

    “Patlaban Igaunijā darbojas četri Gym! sporta klubi. Neilgā laikā esam ieguvuši vairāk nekā 10 000 aktīvo kluba biedru. Tas ir kā apliecinājums tam, ka ar savu darbību ejam pareizā virzienā.  Mūsu ieceres pašreiz saistās ar paplašināšanos Latvijā, attīstot šeit augstas kvalitātes sporta klubu tīklu ar pievilcīgu cenu politiku. Es ticu, ka mēs palielināsim fiziski aktīvo cilvēku skaitu Latvijā,” atklāj Gym! valdes priekšsēdētājs Erki Torns.

    Uzņēmuma Linstow Center Management  tirdzniecības centru komercdirektore Evija Majevska atklāj: “Tirdzniecības centra Origo paplašināšanas projekts ļāvis mums īstenot daudz ieceru pilsētnieku ērtību nodrošināšanai Rīgas centrā. Mums ir svarīgi  apkaimes iedzīvotājiem, tirdzniecības un biznesa centra Origo darbiniekiem radīt vidi, kas veicinātu veselīga dzīvesveida ievērošanu pēc aktīva un elestīga darba ritma , tāpēc jaunā koncepta diennakts sporta klubs Gym! ir neatsverams papildinājums esošajam pakalpojumu klāstam.”

    Gym! ir AS MyFitness meitas uzņēmuma zīmols, kas tika izveidots 2017. gadā. Pirmais Gym! klubs tika atvērts 2018. gadā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē