• Atklāts Samantas Tīnas saslimšanas cēlonis: Tagad man būs jāgrauž metāla stienis!

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    7. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: DMITRIJS SUĻŽICS (F64)
    Pēc deviņu mēnešu ilgām ciešanām Samanta Tīna devās pie ārstiem, lai noskaidrotu, kāds ir cēlonis sliktajai pašsajūtai. Saviem Instagram sekotājiem dziedātāja atklāj analīžu rezultātus, kas turpmāk palīdzēs cīnīties ar bezspēku, nomāktību un redzes traucējumiem.

    «Atnācu pārbaudīties, vai viss ir kārtībā,» stāsta mūziķe. «Uztaisīju pilno asins ainu, lai saprastu, kāpēc man pēdējā laikā ir tik spēcīgs nogurums. Versijas bija dažādas, bet šodien saņēmām analīžu rezultātus.

    Manai mammai bija taisnība!

    Man ir ļoti, ļoti zems dzelzs līmenis asinīs.» 

    Lai gan ārsti sniedza visu nepieciešamo informāciju, kā ar uzturu iespējams paaugstināt dzelzs līmeni organismā, Samanta Tīna ir pārliecināta, ka katru otro lietu ēdusi pietiekami lielā daudzumā. «Brokoļus un sparģeļus ēdu katru otro, trešo dienu vakariņās. Garneles… Pupiņas – tās man vienkārši patīk ēst no bundžiņas. Visādas ķirbju sēklas… Bet par maz! Kā jau man te saka, tagad būs jāgrauž metāla stienis!»

    Viņasprāt, dzelzs līmeņa trūkums izskaidrojams ar to, ka vairāk nekā gadu uzturā nav lietota gaļa. Lai veicinātu ātrāku atveseļošanos, dziedātājai piecu sesiju garumā divas stundas jāguļ pie sistēmas, lai saņemtu noteiktu daudzumu dzelzs organismā. «Tā nu es tagad atpūšos. Jau smejos un prasu, kāpēc viņš (dzelzs) ir brūnā krāsā. Dakterīte saka, ka tā ir rumkola,» uzjautrinās dziedātāja. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē