• Abonējot Ievu un Ievas Veselību, Anele Kokorēviča tikusi pie laimesta trīs gadu pensijas apjomā

    Aktuāli
    Lolita Lūse
    Lolita Lūse
    Ieva
    Ieva
    15. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Uzvarētāja kopā ar IEVAS žurnālisti Lolitu Lūsi, izdevniecības ŽURNĀLS SANTA galveno redaktori Santu Anču un IEVAS VESELĪBAS galveno redaktori Aniju Pelūdi.
    Foto: Gatis Gierts
    Uzvarētāja kopā ar IEVAS žurnālisti Lolitu Lūsi, izdevniecības ŽURNĀLS SANTA galveno redaktori Santu Anču un IEVAS VESELĪBAS galveno redaktori Aniju Pelūdi.
    Izdevniecības Žurnāls Santa abonēšanas loterijas lielās balvas – 7000 eiro – ieguvēja ir Anele Kokorēviča no Viļakas novada. Laimīgā uzvarētāja rēķina, ka laimests viņas bankas kontā ir tikpat liels kā trīs gadu pensija.

    Anele dzīvo viena Līvānu tipa mājiņā Borisovā gabaliņu no Krievijas robežas. Vīrs diemžēl pirms dažiem gadiem devās tai saulē, bet Anele nebūt nejūtas vientuļa. Nupat, vienā dienā ar Raimondu Paulu, Anele sagaidīja savu 65. dzimšanas dienu un par dzīvi nesūdzas. Savulaik viņa strādājusi par bērnudārza audzinātāju, tad – par apdrošinātāju, bet nu jau ir pensijā. Viņai ir ļoti labas kaimiņienes, Anele bieži ciemojas pie bērniem un mazbērniem Rīgas pusē un allaž jūtas tur gaidīta. Nupat, ejot gulēt pirms laimesta saņemšanas, mazdēliņš teicis: «Ome, es varēšu gulēt pie tevis? Man neviens cits nestāsta tādas pasakas!» Un tad nu ome stāstot ar – vispirms par kazu un septiņiem kazlēniem, tad par lapsu, kas zaķi no mājas izdzina. Un, kamēr tā stāstot, tikām mazais zaķis jau aizmidzis.

    Divi laimīgie izdevniecības Žurnāls Santa žurnāli, kurus abonējot 2020. gadam Anele uzvarēja loterijā, ir IEVA un IEVAS Veselība. Viņa pat atceras, kā savulaik nopirkusi pirmo jaunā žurnāla IEVA numuru. IEVU Anele abonē gadu gadiem, savukārt IEVAS Veselību abonējusi pirmoreiz. «IEVU parasti sāku lasīt ar redaktores sleju, ļoti labprāt lasu rakstus par stiprām sievietēm un stiprām ģimenēm, visas žurnālistes man jau ir pazīstamas – zinu, kā kuru sauc un kā kura raksta. Galu galā izlasu žurnālu no vāka līdz vākam. Kad atbrauc ciemos bērni un mazbērni, arī viņi IEVĀ atrod, ko lasīt, – par skaistumkopšanu, kosmētiku. Man noder arī Akvelīnas Līvmanes kalendārs. Kad esmu redzējusi kādu zīmīgu sapni, atšķiru kalendāra lapu un paskatos, ko šonakt sapņotais nozīmē,» stāsta Anele.

    Lielais abonēšanas kampaņas laimests, protams, bijis milzīgs pārsteigums. Anele, saņemot apsveikuma zvanu no izdevniecības, nezinājusi, smieties vai raudāt, un neticības skudriņas skrējušas pa pleciem kā negudras. Anele rēķina, ka laimests viņas bankas kontā ir tikpat liels kā trīs gadu pensija. Kas vēl zina, kur nauda tiks iztērēta – mājai jumts kārtībā, skurstenis kārtībā, tur nekādus ieguldījumus nevajag. Protams, varētu padomāt par kādu devumu veselībai, tomēr, visticamāk, Anele kopā ar bērnu ģimenēm dosies pasildīties saulītē kādā tālākā zemē. Līdz šim viņa ārzemēs bijusi tikai vienreiz, kad savulaik žurnāla Sieviete loterijā laimēja ceļojumu uz Ungāriju. Redz, cik vērtīgi Anelei ir izrādījies pasūtīt un lasīt sieviešu žurnālus!

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē