• Latvijas slavenākā akordeoniste nu ir daudzbērnu māmiņa. Apsveicam!

    Bērni
    Gita Vīksne
    11. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ksenija Sidorova-Arizaga ar vīru Hosē
    Foto: No privātā arhīva
    Ksenija Sidorova-Arizaga ar vīru Hosē
    Latvijas slavenākā akordeoniste Ksenija Sidorova-Arizaga un viņas spāņu vīrs kļuvuši par vecākiem trešajai atvasei. Četrus gadus vecajai Gabrielai un pusotra gada vecajam Lukasam pievienojies brālītis.

    «2023. gads bija notikumiem bagāts un noslēdzās ar ļoti spilgtu notikumu – mūsu dēla nākšanu pasaulē 31. decembrī. Laipni lūgts, Marko Salvador,» par ģimenes pieaugumu Instagram pavēstīja starptautisku atzinību guvusī latviešu akordeoniste Ksenija Sidorova-Arizaga.

    «Karjera mūsdienās ir pārvērtēta – to ikviens no mums var uzbūvēt jebkurā laikā,» sagaidījis trešo atvasi, pārdomās dalās Ksenijas vīrs Hosē.

    «Apprecēties ar kādu, ko mīli un ar ko ir kopēji mērķi, lai sasniegtu «ikigai», – tas ir otrs labākais ieguldījums aiz ieguldīšanas pašam sevī. Radīt bērnus un veidot ģimeni ir trešais labākais ieguldījums. Turklāt tas ir iespējams ar daudz mazāku laika sprīdi, nekā mēs domājam, jo īpaši sievietēm, kuras seko vīriešu vidū tik populārajam žurku skrējienam.

    Nākamais labākais ieguldījums ir pašam savu bērnu izglītošana kā apzināts pilna laika darbs, nevis pavadot kopā ar viņiem tikai stundu vai divas dienā, lielāko daļu pienākumu deleģējot kādam citam vai dažādu kļūdu pilnai sistēmai,» norāda Hosē.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē