• Atvadīsimies – laiks pārmaiņām

    Mammu blogi
    Līva Lauska-Luca
    27. decembris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Līva Lauska-Luca
    Esi sveicināts tur ekrāna otrā pusē. Šis man ir ļoti īpašs blogs.. īpašs tādēļ, ka šķiet pēdējais ko rakstu šajā mammu emuāru sadaļā.

    Pie manis ir atnākušas ziņas, ka mansmazais.lv Jaunajā 2019.gadā iegūs jaunu veidolu, tā teikt piedzīvos šādas tādas pārmaiņas un vecāku blogi (piemēram, manis rakstītie) tur nav paredzēti. Līdz ar to šis ir mans atvadu blogs no tevis, manu mīļo lasītāj!

    Saņemot šīs ziņas es saskumu, šķiet esmu pieķērusies šai iknedēļas rakstīšanai. .. šķiet šīs ir atvadas ne tikai no pašas rakstīšanas, bet arī no tās neredzamās saites, kas vieno mani un tevi.. :) .. īpašs sveiciens mammamuh un maman, ir patīkami saņemt atgriezenisko saiti kādam savam rakstam.. un patīkami apzināties, ka ir kāds kas lasa šos manus mazos piedzīvojumus :) Sveiciens arī miers_majas, ir interesanti lasīt un just līdzi citas māmiņas piedzīvotajam.

    Tā atskatoties atpakaļ, blogus sāku rakstīt, kad Patrīcijai bija seši mēneši.. tagad seši mēneši ir Matildei.. ir kāds laiciņš pagājis :) Tik daudz kas piedzīvots.. izjusts un palaists, iegūts un saprasts. Šis gads jo īpaši ir bijis atziņām bagāts.

    Esmu augusi kā sieviete, augusi kā mamma.. augusi kā attiecībās ar sevi, tā arī ar vīru un bērniem..

    Būt trīs bērnu māmiņai nudien nav viegli.. noliecu galvas ikkatras māmiņas priekšā, mēs darām labu darbu. Darbu, kuru iespējams neviens tā īsti neredz.. un par kuru ordeņus un gada balvas nepiešķir (šķiet, ka nepiešķir) Tas, ko mēs darām ir kas ļoti vērtīgs, es to zinu.. un tāpēc es gribu to tā īpaši uzsvērt. Tā ir nākotne, kuru mēs veidojam.. vien esot līdzās saviem bērniem. Lai tā daļa stiprāka top, lai ticība saviem spēkiem ir katru dienu klātesoša.

    Esmu pateicīga mansmazais.lv par iespēju rakstīt, par iespēju izpaust sevi.. un par iespēju iedot tev, lasītāj, daļiņu no sevis. Šis piedzīvojums mani ir bagātinājis.

    Sveiciens tev no mūsu Goda ģimenes, no manis, no vīra Henrija.. un no mūsu trim brīnišķīgajiem bērniem, no Renāra, Patrīcijas un Matildes :) .. rakstīt droši vien, ka es turpināšu, tikai jautājums – kur? :) Iespējams manā fbook bērna raudāšanas lapā biežāk būs lasāms kāds rakstiņš.

    Jaunais 2019. gads ir tepat aiz stūra un ļoti man gribās tev, ko novēlēt. No sirds uz sirdi.. to īsto, to patieso.. to sajūtu, kuras dēļ mēs katrs dzīvojam.. mīlestību. Lai pateicība par piedzīvoto, lai miers par sajusto.. lai prieks par esošo un lai mīlestība .. lai tā iemājo ikkatrā no mums, jo ikviens no mums ir pelnījis būt laimīgs! :) Par tiem sapņiem, lai tie īsti top! 

    Paliec sveiks mansmazais.lv un, lai Jaunais gads nes atkal ko jaunu :)

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē