• Dienvidāfrika WorldRX kalendārā paliek līdz 2021. gadam

    Sabiedrība
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    18. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Dienvidāfrikas posms vietu pasaules rallijkrosa čempionāta (WorldRX) kalendārā saglabās vēl uz divām sezonām — līdz 2021. gadam, paziņojuši seriāla rīkotāji IMG Motorsport.

    Pirmoreiz WorldRX sacensības Kilarnijas trasē Keiptaunā notika 2017. gadā, un tā bija pirmā reize 20 gadu laikā, kad FIA pasaules čempionāts notiek Āfrikas kontinenta dienvidu daļā.

    WorldRX posms ir kļuvis par lielāko notikumu Dienvidāfrikas Republikas sporta kalendārā un tam ir īpaša vieta visas pasaules autosporta cienītāju sirdīs. Kopš iekļaušanās WorldRX kalendārā 2017. gadā, Keiptauna ir kļuvusi par mūsu pastāvīgo mājvietu un obligāto galamērķi vietējiem un ārzemju rallijkrosa faniem,” saka IMG Motorsport vecākais viceprezidents Pols Belamī. “Ar prieku turpināsim sadarboties ar Keiptaunas pilsētu un viņu partneriem, lai šis pasākums nākotnē kļūtu vēl labāks.”

    “Šādi aizraujoši pasākumi ļauj ne tikai parādīt pasaulei mūsu pilsētu, bet arī ienes ievērojamus līdzekļus vietējā ekonomikā, rada jaunas darbavietas un pozitīvi ietekmē starptautisko mārketingu,” uzsver Keiptaunas mērs Dens Plato. “Mēs priecājamies uzņemt visus WorldRX dalībniekus un viesus no ārzemēm un pārējās Dienvidāfrikas Republikas.”

    Kā zināms, WorldRX posmu četrus reizes kopš 2016. gada uzņēma arī Rīga un Biķernieku trase, taču pagaidām nav zināms, vai Latvijas posms saglabās vietu čempionāta kalendārā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē