• Oficiāli: Traģiskā avārija Ādažos – abi policisti bijuši pamatīgā reibumā

    Traģēdija
    Santa.lv
    Santa.lv
    25. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadri no video
    Traģisks negadījums 22. janvārī notika Ādažos, uz autoceļa A1. Tagad noskaidrots, ka avārija izraisīta stiprā reibuma stāvoklī.

    Video redzams, ka negadījuma vietai strauji tuvojas Carnikavas pašvaldības policijas automašīna. «Škoda» uzbrauca autoevakuatora izlaistam kāpslim, pēc kā tā atdūrās pret nostieptām metāla trosēm.

    Sākotnēji soctīklu komentētāji uzskatīja, ka negadījumā vainojama ir nepietiekama drošības noteikumu neievērošana. Tikmēr citi norādīja, ka likumsargam vajadzējis būt piesardzīgākam.

    Valsts policija saņemēmusi ekspertīzes slēdzienu un ir konstatēts, ka automašīnas «Škoda» vadītājs ir bijis vismaz 2,4 promiļu stiprā alkohola reibumā. Un, kā iepriekš Valsts policija ir publiski apstiprinājusi, arī automašīnas pasažieris ir bijis alkohola reibumā.

    Valsts policija turpina izmeklēt visus negadījuma apstākļus kriminālprocesā, kurš ir sākts pēc Krimināllikuma 260. panta otrās daļas, proti par ceļu satiksmes noteikumu vai transportlīdzekļu ekspluatācijas noteikumu pārkāpšanu, ja to izdarījusi persona, kas vada transportlīdzekli, un ja tās rezultātā cietušajam nodarīts smags miesas bojājums vai tā izraisījusi cilvēka nāvi.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē