• Jaunais «Volkswagen Amarok» ieradies Latvijā – atklāta pikapa sākumcena

    Pikaps
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    22. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Pilnīgi jaunais «Volkswagen Amarok» jau ir nonācis tirdzniecībā Latvijā, kā arī ir pieejams testa braucieniem un pasūtījumiem «Volkswagen» dīleru centros. Leģendārā «Amarok» sākumcena Latvijā ir 51 879 eiro.

    «Pirmie iepriekšpārdošanā pasūtītie «Volkswagen Amarok» automobiļi jau ir nonākuši uz Latvijas ceļiem, turklāt klientiem Baltijā jau ir piegādāti vairāk nekā 20 jauno «Amarok» automobiļu. Interese par ilgi gaidīto pikapu ir nemainīgi augsta – Baltijā jau veikti vairāk nekā 200 pasūtījumi, no kuriem 80 automobiļu pasūtīti tieši Latvijā. To vidū ir arī automobiļi mūsu «Volkswagen» centru noliktavās, kas nepacietīgākajiem klientiem būs pieejami pavisam drīz,» norāda «Volkswagen Commercial Vehicles» zīmola vadītāja Baltijas valstīs Merli Ainsāre (Merli Ainsaar).

    «Pikapu segments Latvijā 2023. gada pirmajos deviņos mēnešos, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, ir palielinājies par 124%. Tas atspoguļo klientu – gan uzņēmumu, gan privātpersonu – vēlmi atjaunot savu autoparku, dodot priekšroku jaunākiem, modernākiem un tehnoloģiski labāk aprīkotiem automobiļiem,» piebilst Ainsāre.

    Daudz jaudīgāks

    Latvijā jaunais «Amarok» pieejams ar trim aprīkojuma līnijām – «Style», «PanAmericana» un «Aventura». Katrs no tiem tiek piedāvāts ar 3,0 litru V6 177kW/240 ZS 600 Nm turbo dīzeļdzinēju, kas savienots ar  desmitpakāpju automātisko pārnesumkārbu. Standarta versijā tas ir aprīkots ar 4MOTION pilnpiedziņu, kurā iespējams izvēlēties dažādus braukšanas režīmus.

    Lielāks kā līdz šim

    5 350 mm garajā «Amarok» ir ne tikai vairāk vietas salonā, bet arī uzlabota stabilitāte, ko nodrošina 3 270 mm riteņu garenbāze, kas salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli ir palielinājusies par 173 mm. Pikaps ir gatavs jebkuriem izaicinājumiem un braukšanas apstākļiem gan uz ceļa, gan bezceļa apstākļos. Automobiļa kravas nodalījumā var ievietot eiro paleti, turklāt tam var piekabināt piekabi ar pilnu masu līdz 3,5 tonnām.

    Modernas tehnoloģijas ērtākai braukšanai

    Seši dažādi braukšanas režīmi (Drive Modes) palīdz vadītājam dažādās situācijās uz ceļa un jebkuros laika apstākļos. Jaunā «Amarok» vadīšanu atvieglo arī virkne autovadītāja palīgsistēmu. Vairāk nekā 20 no šīm sistēmām, piemēram, adaptīvā kruīza kontrole (automātisko ātruma kontroli papildina ceļazīmju atpazīšana ar kameras palīdzību) un «IQ.LIGHT – LED matricu priekšējie lukturi», ir jaunums «Amarok» modelī un padara šo Volkswagen pikapu par vienu no pasaulē visvieglāk vadāmajiem.

    Moderns un augstas kvalitātes salons

    Digitāls vadības panelis un moderns skārienjutīgais 12 collu multimediju displejs ir iekļauts standarta aprīkojumā. Tāpat arī jaunajā «Amarok» ir iekļautas dažādas ergonomiski konfigurētas un intuitīvi lietojamas digitālās funkcijas, kā arī fiziski slēdži un pogas.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē