• FOTO: «Moller Auto» pabeidzis 2,5 miljonus vērto virsbūvju remonta servisa rekonstrukciju

    Auto serviss
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    17. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Investējot vairāk nekā 2,5 miljonus eiro, auto dīleris «Moller Auto» pabeidzis virsbūvju remonta servisa rekonstrukciju Rīgā, Krasta ielā 54. Šis ir viens no modernākajiem auto virsbūvju servisiem Latvijā, kas aprīkots ar jaunākajām krāsošanas un virsbūvju remonta tehnoloģijām. Kopumā rekonstrukcija sniegusi iespēju kāpināt servisa ražošanas jaudu par 50%, turpmāk ļaujot nodrošināt servisa pakalpojumus divreiz lielākam klientu skaitam.

    Izīda Gerkena, «Moller Auto» uzņēmumu grupas izpilddirektore Baltijā, stāsta, ka, atjaunojot servisu, ievēroti arī ilgtspējas principi, piemēram, līdzās tam, ka visi remonta darbu atkritumi, izlietotie šķidrumi tiek atbilstoši uzglabāti un utilizēti, remonta darbu veikšanai tagad tiek izmantotas specializētas iekārtas plastmasas un alumīnija auto detaļu remontam, tā izvairoties no nevajadzīgas detaļu nomaiņas. Kopumā rekonstruētais serviss radīs ieguvumus kā klientiem, tā darbiniekiem.

    «Auto ražošanas nozare strauji attīstās, nākot klajā ar tehnoloģiski sarežģītākiem, elektrificētākiem auto modeļiem. Tas savukārt veicina augstāku kompetenču, zināšanu un mūsdienīgāku tehnoloģiju nepieciešamību auto servisos. Lai arī līdz šim esam spējuši nodrošināt servisu speciālistu kompetenču līmeni un atbilstošu tehnoloģiju izmantošanu remonta darbu veikšanā, augot modernu auto skaitam uz Latvijas ceļiem, radās nepieciešamība audzēt esošā servisa kapacitāti. Pateicoties servisa rekonstrukcijai, turpmāk varēsim ne tikai apkalpot lielāku klientu skaitu, bet arī paveikt remonta darbus ātrāk,» saka I. Gerkena.

    «Vienlaikus šāda moderna servisa pieejamība ir arī priekšrocība mūsu darbiniekiem, kuriem tā būs iespēja strādāt viņu labbūtībai piemērotākās telpās, izmantojot inovatīvas iekārtas, kas uzlabos kā servisa darba kvalitāti, tā darba vidi. Kopumā plānots, ka darbinieku skaits šajā servisā augs no 18 līdz aptuveni 28 darbiniekiem,» saka I. Gerkena.

    Viņa papildina, ka rekonstruētais «Moller Auto» virsbūvju serviss ir viens no modernākajiem Latvijā, ne tikai nodrošinot remontdarbu veikšanu ar modernām, specializētām tehnoloģijām, bet arī remontdarbu veikšanu saskaņā ar rūpnīcas ražotāja noteiktu remonta tehnoloģiju, ievērojot visus noteiktos ražotāja standartus. Tas ir vienīgais uzņēmuma grupas serviss Latvijā, kas nodrošina avārijā cietuša auto remontu, sniedzot pilna cikla auto virsbūvju apkopes remonta pakalpojumus.

    Proti, jaunajā servisā jau šobrīd tiek nodrošināta automašīnu remonta darbu aprēķināšana pēc avārijas, auto virsbūvju remonts un krāsošana, sadarbība ar apdrošināšanas kompānijām, maiņas auto nodrošināšana remonta laikā, autonomo auto vadīšanas sistēmu kalibrēšana pēc remonta, auto detailing jeb pilna spektra auto vizuālās kopšanas pakalpojumi, piemēram, virsbūves pulēšana un apstrāde ar aizsarglīdzekļiem, salona ķīmiskā tīrīšana u.tml.

    Servisa rekonstrukciju veica celtniecības darbu kompānija SIA «Bukoteks». Pēc rekonstrukcijas servisa platība palielinājās gandrīz uz pusi – no 756 m2 līdz 1474 m2.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē