• Par 1.5 miljoniem eiro tirgo skandalozā režisora ģimenes māju Mežaparkā

    Īpašums
    Gita Vīksne
    1. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ulda Cipsta ģimenes īpašums Mežaparkā.
    Foto: no privātā arhīva
    Ulda Cipsta ģimenes īpašums Mežaparkā.
    Seksuālā varmācībā vainotā režisora Ulda Cipsta ģimenes 12 istabu plašais īpašums Mežaparkā izlikts pārdošanā. Tikmēr pats režisors ar ģimeni jau pirms kāda laika pārcēlies uz dzīvi Spānijā.

    Pirms dažām nedēļām režisors un daudzbērnu tēvs Uldis Cipsts žurnālam «Privātā Dzīve» atzina, ka pārcēlies uz dzīvi Spānijā un pievienojies producēšanas kompānijai, kuru organizējot viņa draugi no Izraēlas.

    «Mēs ar sievu Diānu un bērniem kopīgi izlēmām pārcelties uz dzīvi pie siltās Vidusjūras.

    Tagad dzīvojam neiedomājami skaistā mājā ar skatu uz jūru,» teica Cipsts.

    Pēc jūnija sākumā režisora mājā notikušas kinoļaužu ballītes kāda 17 gadu veca meitene Cipstu vainoja seksuālā varmācībā, un tika uzsākts kriminālprocess. Režisors tobrīd filmēja jauno seriālu «No naida līdz mīlestībai», pie kura darbu pārtrauca. Par notikušo viņš pauda: «Man nav bail no izmeklēšanas, man ir bail no tā, ka sabiedrisko viedokli nevarēs mainīt atpakaļ, un es nekad vairs nevarēšu filmēt Latvijā neko.»

    Uldis Cipsts.
    Uldis Cipsts.

    Tikmēr savrupmāja, kurā režisors kopā ar ģimeni mitinājās vairāk nekā desmit gadu, šobrīd izlikta pārdošanā. Šajā mājā pirms septiņiem gadiem tika filmēts arī pašmāju TV seriāls «Šķiršanās formula», kura režisors bija Cipsts.

    Uz teju 2000 kvadrātmetru liela zemes gabala 20. gadsimta sākumā celtais 416 kvadrātmetru plašais divstāvu koka nams ar četrām guļamistabām un trīs vannasistabām šobrīd nopērkams par 1 500 000 eiro. Māju savulaik projektējis arhitekts Augusts Vite. Pirms Otrā pasaules kara šī māja bijusi Šveices vēstnieka rezidence, bet pirms astoņiem gadiem Cipsti to atjaunojuši.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē