• Olgas Kambalas kāzu priekšvakars – kāzu kleitu nopirkusi cita, kurpju arī vēl nav

    Kāzas
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Kambalu pāra grandiozās kāzu ballītes diena strauji tuvojas, un nu arī Olgu sāk pārņemt daudzām līgavām tik raksturīgais pirmskāzu stress. Ideja par kārtīgām kāzu svinībām bez kādiem ierobežojumiem nākusi diezgan spontāni, tāpēc laika sagatavoties nav daudz.

    “Es neesmu gatava kāzām pilnīgi nemaz. Mans vīrs ir, viņam ir iespaidīgs samta sporta tērps, bet es galīgi ne” – STV Pirmā! realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” sūrojas topošā balles karaliene, kopā ar stilisti apspriežot iespējamos matu sakārtojumus.

    Kā jau tas mēdz notikt,  kāzu priekšvakarā neiztiek arī bez sarežģījumiem – kamēr Olga vēl un vēlreiz apsvērusi kleitas izvēli, to visvairāk iekāroto burtiski deguna galā nocēlusi jau cita līgaviņa ..atstājot Olgu bešā.  Arī kurpju vēl nav .. Un, ja nav kleitas, nevar līdz galam saprast par frizūru .. Un tā tālāk.

    Taču viens ir skaidrs – savas otrās kāzas Kambalu pāris rīkos sevi tik mīļajā vietā jūras krastā – “Baltic Beach Hotel,” kur, romantiski caur stikloto terasi nolūkojoties viļņu šalkoņā, plāno lustēties ar draugiem uz nebēdu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē