• Noderīgi! Kur sagaidīt jauno gadu

    Notikumi
    Marta Kalniņa
    29. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Mūzika, dejas, dziesmas, konfeti, salūts, un galvenais – laba kompānija šajā gadumijā lieti noderēs. Apskatām, kur gaidāmas saturīgākās Jaungada sagaidīšanas svinības.

    Ventspilī plkst. 22 teātra namā Jūras vārti sāksies jaunā gada ballīte vairākos stāvos. Par vakara noskaņojumu rūpēsies improvizācijas meistars Viesturs Vizulis. 1. stāvā uzstāsies mūziķis no grupas Otra puse Normunds Pauniņš un mūziķu grupa Bukte, bet 2. stāva Disko zālē karstākos ballīšu hitus iegriezīs DJ ALE.MAR.

    Plkst. 22 VEF Kultūras pilī notiks Jaungada balle Labu labais 2024 un dejas kopā ar leģendāro Žoržu Siksnu un viņa lielākajiem hitiem, kā arī Vecgada koncerts ar Elzu Rozentāli. Tiks spēlēts arī teātris, būs smiekli, humors un Jaungada skeči kopā ar Elīnu Vāni un Imantu Stradu.

    Plkst. 22 Liepājas Latviešu biedrības namā notiks jaunā gada balle meksikāņu ritmos. Gaidāmas nevaldāmi jautras un romantiski sentimentālas dziesmas meksikāņu labākajās tradīcijās no Mariachi Baltica, LED deju gaismas šovs studijas Fotia izpildījumā. Šampanietis gadu mijā un dejas līdz rītam grupas Zuši pavadījumā. Ierašanās svētku tērpos.

    Plkst 21.30 kultūras centrā Ulbrokas pērle notiks balle pie galdiņiem. Dejas ar grupu Vēja muzikanti un citas svētku aktivitātes notiks no plkst. 22 līdz 3 rītā. Balles apmeklētāji aicināti ierasties ar savu cienastu.

    Plkst. 21 Lizuma kultūras namā notiks pasākums Jaunā 2024. gada sagaidīšana Lizuma Bombā!. Vakara viesis – Armands Lozinskis. Pie dīdžeja pults līdz pat plkst. 5 rītā – DJ Mazzars. Ierašanās maskā vai elegantā svētku kostīmā. Labākajiem tērpu īpašniekiem bārā būs īpašas atlaides un pārsteigumi. Pusnaktī – salūts.

    Plkst. 21 Hanzas peronā uz Vecgada pavadīšanas un Jaungada sagaidīšanas balli Brīnumainā kārtā ielūdz Laura Groza, Anna Heinrihsone, Perona zelta ansamblis, Rvīns Varde, Mārtiņš Sirmais, Mixmaster Raitis un citi.

    No plkst. 21 Ogres novada Kultūras centrā ar grupas Apvedceļš leģendāro mūziku, jestriem deju soļiem un svētku noskaņu Jaungads tiks sagaidīts ballē Leģendāri. Pie dīdžeja pults saimniekos DJ MARISS, balles apmeklētāju rokraksta noslēpumus atklās grafoloģijas speciālists, savukārt maģisko nakti zīmējumos tvers karikatūru māksliniece.

    Plkst. 20 Ķīpsalas hallē uz spožu Vecgada šovu Lai laime nepāriet 2024 aicina grupa Labvēlīgais tips. Tiks piedāvāta divdaļīga muzikāli izklaidējoša programma ar neiztrūkstošu bufetes pauzi, lai ikviens spētu ļauties šampanieša burbuļu vilinājumam. Pirmajā daļā neliels, jautrs gada pārskats par būšanām un nebūšanām valstī. Savukārt otrajā vajadzēs aizmirst, ka šis ir koncerts ar sēdvietām, un varēs ļauties svētku priekam un līksmei.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē