• Madara Raabe: Vienai audzināt divus mazus bērnus – 4 un 5 gadi – tas nav viegli

    Audzinu viena
    Santa.lv
    Santa.lv
    14. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Madara Raabe savu mīļoto Jāni Sniedzānu satika diezgan sarežģītā dzīves posmā, kad pēc smagas un nepatīkamas šķiršanās rūpes par abām meitiņām nācās uzņemties vienai.

    “Vienai audzināt divus mazus bērnus – 4 un 5 gadi – tas nav viegli, man bija no daudz kā jāatsakās, tai skaitā no pašas izaugsmes. Man turklāt bija arī viņas pilnībā jāuztur materiāli, man bija vairāki darbi un nekam citam vienkārši neatlika laika.

    Un es arī uzskatu, ka starp attiecībām vajag pauzi, gribēju atpūsties emocionāli” – par savu situāciju “STV Pirmā!” attiecību šovā “Mīlas burbulī” atklāti pastāsta Madara.

    Brīdī, kad savā skrējienā nedaudz atslābusi un “atbrīvojusi dzīvē vietu, kur kāds varētu ienākt” arī visai drīz nejauši iepazinusies ar Jāni.

    Taču Madaras šķiršanās sāga tobrīd vēl bija plaši apspriesta medijos un virtuves sarunās – vai tas nākamo attiecību kandidātu nebaidīja?  “Pilnīgi nemaz! Mani absolūti nemaz neuztrauca. Lai ko tu arī darītu vai nedarītu, vienmēr kādam būs ko teikt, tas vispār nav jāņem vērā.

    Drīzāk jau būtu jāsāk uztraukties, ja neviens vairs neko neteiktu” – izskatās, ka Jānis par savu izvēli un abu nākotni bijis pilnīgi pārliecināts jau no paša sākuma.

    Bet kā ar Madaru? Vai uzreiz ielaidusi Jāni savā dzīvē? Kāda bija abu tuvināšanās un vai Jānis ir Madaras perfektais vīrietis, uzzināsit, noskatoties šo video!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē