• FOTO: Bārmenis Andris Reizenbergs tirgo dzīvokli, kurā tapa Siļķe kažokā

    Īpašums
    Gita Vīksne
    5. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Četrus gadus bārmeņa ģimene dzīvoja mājīgā dzīvoklī, kur Reizenbergi ne tikai gatavoja savus leģendāros salātus, bet arī uzņēma raidījumā Gandrīz ideālas vakariņas dalībniekus. Tagad viņi nolēmuši to pārdot.

    «Daži mūsu draugi šajās dienās sprieda, vai Andris ar Gintu gadījumā nešķiras, ja reiz pārdod savu dzīvokli. Nē taču! Kādas muļķības! Mēs vienkārši esam atraduši sapņu namiņu Pierīgā,» PDz atklāj bārmenis, pasaules čempions kokteiļu gatavošanā un dzērienu zīmola Lyre’s vadītājs Latvijā Andris Reizenbergs.

    Viņš pagājušajā nedēļā sāka meklēt jaunus saimniekus savai līdzšinējai dzīvesvietai, kas četrus gadus bija viņa, Gintas un abu četrus gadus vecā dēla mājvieta. Tas ir 77 kvadrātmetrus plašs trīsistabu dzīvoklis Rīgas centrā, kuru Reizenbergi tirgo par 110 000 eiro. «Iegādājāmies to pirms četriem gadiem, un tas mums ir patiešām mīļš. Netālu ir gan Viesturdārzs, gan Andrejsala, un līdz Vecrīgai ir tikai 20 minūšu gājiens,» stāsta bārmenis.

    «Šajā dzīvoklī daudz kas labs ir piedzīvots – te tapusi gan Siļķe kažokā, gan pērn šeit uzņēmu TV šova Gandrīz ideālas vakariņas viesus.»

    «Tomēr lietām nedrīkst pieķerties, ir jādodas tālāk, un mēs esam gatavi savu dzīvokli nodot tālāk jaukiem un gādīgiem saimniekiem,» teic Andris. Sākumā viņš esot apsvēris domu līdzšinējo mājvietu izīrēt.

    «Tomēr sapratām, ka nevēlamies dzīvot ar diviem īpašumiem un nepārtraukti stresot par ikmēneša maksājumiem bankai. Turklāt mums ir nepieciešama pirmā iemaksa jaunajai mājvietai. Ar noskatīto sapņu namiņu šobrīd viss vēl ir procesā – notiek sarunas ar banku. Ļoti ceru, ka viss izdosies, kā plānots.»

    Bārmenis atklāj, ka pirmie interesenti jau viņa dzīvokli esot apskatījuši. «Vēlos, lai jaunie dzīvokļa saimnieki ir labi un forši cilvēki, jo tādi ir arī mūsu kaimiņi,» teic Andris un piebilst – kaimiņi aktīvi rūpējoties par apkārtējās vides sakārtošanu. «Nesen, piemēram, paši atrisinājām bedrīšu problēmu uz mūsu mājas pagalma ceļa. Tās tika salāpītas, iesaistoties blakus mājas iedzīvotājiem. Šajās brīvdienās esam apņēmušies kopā uzpost apkārtni,» tā Andris.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē