• Einara Repšes meita pirmo reizi iepazīstina ar savu jauno draugu: Viņš ir Lieliskais

    Madara Repše
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Par jaunajām attiecībām politiķa un uzņēmēja Einara Repšes meita – fotogrāfe Madara Repše plašāku publiku informēja pagājušā gada rudenī, sociālajā tīklā “Instagram” publiskojot mīļas kopbildes un akcentējot, ka mīlestība ir dārgākais, kas vien dzīvē var būt.

    Nu viesojoties “STV Pirmā!” sarunu šovā “Kad viņas satiekas,” abi pirmo reizi ir viens otram blakus arī TV ekrānos, kur dalās ar savu iepazīšanās stāstu.

    Madara Repše savu Lielisko vīrieti Armandu Šternu satikusi darbā – šis bijis tas gadījums, kad cilvēku pazīsti ilgāku laiku, bet vienā brīdī notiek “klikšķis” un ieraugi otru pavisam citā gaismā. Abi neslēpj, ka ir ļoti kautrīgi cilvēki un vajadzēja paiet gana ilgam laikam, lai sadūšotos spert soli tuvāk viens otram. 

    “Viņš ir Lieliskais.” tā pavisam lakoniski savu mīļoto raksturo Madara, sakot, ka viņš ir “fantastisks, mīļš, rūpīgs, lielisks, uzmanīgs, ar raksturu. Daudz nerunā, bet tad, kad runā – pasaka.” Tikmēr Armands Madaru raksturo kā mega jautru un saimniecisku.

    Zemāk skaties 1188 Play video, kurā Madara un Armands “STV Pirmā!” sarunu šovā “Kad viņas satiekas”, kas TV ekrānos skatāms otrdienas vakarā, runā par savām attiecībām.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē