• Dīdžejs Jānis Spinga un Musiqq dziedātājs Emīls Balceris šķiras no mazāk jaudīgiem draugiem

    Motorollers
    Gita Vīksne
    24. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva, Instagram
    «Gribu pāriet uz ko lielāku,» PDz atzīst dīdžejs, kurš tirgo motorolleru, lai tiktu pie sapņu moča. Šāds plāns – tikt pie jaudīgāka braucamā nupat izdevies arī Musiqq vokālistam.

    «Man ir moča tiesības, un es gribu tās pilnvērtīgi izmantot,» PDz atzīst dīdžejs Jānis Spinga. Viņš nolēmis šķirties no sava motorollera Vespa Piaggio, lai iegādātos ko jaudīgāku. 2011. gada izlaiduma motorolleru Spinga jaunajam saimniekam gatavs pārdot par 2199 eiro.

    «Gribu nopirkt moci, ar kuru varētu izmest arī kādu 100 kilometru līkumu ārpus Rīgas. Motorollers ir ļoti ērts, lai ātri pārvietotos pa pilsētu un vajadzības gadījumā noparkotos kādā pagalmā. Lai gan dzīvoju pilsētas centrā, beidzamos mēnešus ar motorolleru pārvietoties nesanāca. Tas vienkārši stāvēja bez darba. Pērn man jau bija BMW markas motocikls, taču ar diviem braucamajiem vienlaikus vizināties nevarēju, tādēļ to pārdevu.

    Tagad skatos uz motociklu Triumph Speed Twin – tādu, kāds ir Valdim Melderim.

    Latvijā šādi lietoti motocikli nav nopērkami, jauns man ir par dārgu.

    Tādēļ pārdodu savu vespiņu, lai dabūtu pamatkapitālu sapņu mocim,» atklāj Spinga. «Man kādreiz bija 1986. gada Honda, taču sapratu, ka ar veciem močiem tomēr ir pārāk daudz klapatu. Tad ir jābūt kārtīgam moču speciālistam ar savu garāžu un instrumentiem. Man savulaik bija kopēja garāža ar draugiem, taču patālu no mājām. Kādu pusotru gadu tur darbojos, līdz sapratu – garāžā pavadu vairāk laika nekā uz moča. Kad ārā ir tik silts kā pēdējās nedēļās, gribas biežāk izmest ar to kādu līkumu, nevis domā, ka atkal kaut kas jāpieregulē,» secina Jānis.

    Arī grupas Musiqq dziedātājam Emīlam Balcerim bija līdzīgs plāns. Septembrī viņš tirgoja savu 16 gadu veco motociklu Honda, bet jau oktobra sākumā palepojās ar jaunu braucamo – BMW markas motociklu.

    «Prieks starp kājām,» par jauno pirkumu Instagram paziņoja mūziķis.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē