• Basketbolists Valters apprecas trešo reizi. Kāzu lieciniece – meita

    Kāzas
    30. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kristaps Valters ar jauno sievu kāzu dienā.
    Foto: No privātā arhīva
    Kristaps Valters ar jauno sievu kāzu dienā.
    Pēc nepilnu gadu ilgas draudzības laulības ostā iestūrējuši basketbolists Kristaps Valters un viņa draudzene. «Mana meita bija lieciniece mūsu kāzās,» PDz atklāj sportists.

    «Mums viss notika ļoti vienkārši – šaurā ģimenes lokā. Mana meita Keitija bija viena no lieciniecēm,» par kāzām ar Sindiju Šteinu PDz saka bijušais basketbolists, tagad jauniešu basketbola treneris Kristaps Valters. Pēc laulību ceremonijas jaunais pāris ar lieciniekiem ieturēja svētku maltīti restorānā, bet pašu precību faktu jaunlaulātie kādu laiku vēlējās paturēt noslēpumā.

    «Vairs nevēlos runāt par savu privāto dzīvi… Mēs esam laimīgi!» jau pērn par attiecībām ar Sindiju PDz sacīja Kristaps. Pēc kāzām jaunā sieva pieņēmusi Valtera uzvārdu. Sociālajos tīklos viņa bieži dalās ar kopbildēm, un abi izskatās ļoti iemīlējušies.

    Šī ir Kristapa trešā laulība. Pirmajā laulībā ar stilisti Signi Sprogu dzimusi meita Keitija un dēls Valdis, bet laulībā ar mākslinieci Džeinu Ansoni pasaulē nākušas trīs meitas – Tabita, Liora un Abigeila. Pirms iepazīšanās ar Sindiju Kristapam vairākus gadus bija romantiskas attiecības ar permanentā grima speciālisti Lāsmu Jukoni.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē