• Znaroka meita par neparasto mīlasstāstu: Tētis par mums uzzināja pats pēdējais

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    19. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Lai arī hokeja treneris Oļegs Znaroks pats iepazīstināja savu skaisto meitu ar Krievijas hokeja izlases jauno zvaigzni, par viņu romānu tēvs uzzināja pēdējais.

    Nesen Alise atklāja plašākai sabiedrībai, kā sācies viņas un hokejista Artemija Panarina mīlasstāsts. Izrādās, liela nozīme tajā bijusi viņas tētim – KHL kluba Maskavas Spartak galvenajam trenerim. Viņš 2015. gadā pasaules hokeja čempionāta laikā Čehijā iepazīstināja meitu ar perspektīvo Krievijas izlases spēlētāju Panarinu. Patlaban jauneklis ir visvairāk pelnošais krievu izcelsmes hokejists NHL.

    Vēloties tuvāk iepazīt Znaroka meitu, Artemijs drīz vien ieradās Nicā, kur Znarokiem ir dzīvoklis. Jau tad Alises mammai radās aizdomas, ka abu starpā radušās jūtas. Taču Oļegs Znaroks bija patiesi pārsteigts, kad meita, stāstot par ieplānoto atpūtu Itālijā, paziņoja, ka turp dosies kopā ar Krievijas izlases spēlētāju. «Man tēta bija tik žēl!

    Viņš par mums uzzināja pats pēdējais.

    Pirms tam pat presē bija ziņas, ka esam kopā,» intervijā YouTube hokeja kanālam stāstīja Alise. Panarins atzinās – viņam bijis Alises telefona numurs, jo viņa pirms tam bija lūgusi hokejistus iesūtīt savus videosveicienus Znaroku kāzu jubilejai.

    Artemijs pastāstīja, ka sākumā jaunieši tikušies slepus.

    «Tikāmies aiz stūra, un reiz paparaci mūs pieķēra,» atcerējās Artemijs.  

    Kad Oļegs Znaroks beidzot uzzinājis par meitas jauno kavalieri, sākumā juties neveikli. «Pasaules kausa izcīņas laikā treneris no manis izvairījās. Varēja redzēt, ka viņam ir neērti,» stāstīja Artemijs. Lai gan hokejistu vidū par šo tēmu jau klīduši dažādi jociņi, Znaroks izlicies, ka tos nesaprot.

    Alise atzina – tagad viņas tētim esot ideālas attiecības ar meitas puisi. «Viņi bieži sazvanās, izpalīdz viens otram,» sacīja viņa.

    Znaroka meita Alise iepriekš strādājusi par modeli, tad uzsāka TV raidījuma vadītājas karjeru Krievijas kanālā Матч ТВ, taču šīs nodarbes atlika malā, lai dotos līdzi mīļotajam uz ASV. Parakstot līgumu ar Ņujorkas klubu Rangers, septiņos gados Znarokas draugs saņems 81,5 miljonus ASV dolāru.

    «Es neinteresējos par to,» vaicāta par sava puiša bagātību, nesenā intervijā sacīja Znaroka meita. Viņa gan atzina, ka abiem ir kopējs budžets, bet ar naudu viņi neesot raduši svaidīties. «Mēs vēlamies dzīvot labi vienmēr, nevis tikai šajā brīdī, tādēļ saprotam, ka reizēm ir jāekonomē un jābauda to, kas jau ir,» pauda Alise.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē