• Znaroka meita ar vīru ievēro tūkstošiem eiro vērtu diētu: Tas bija briesmīgi!

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    2. decembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Slavenā hokeja trenera Oļega Znaroka meita kopā ar vīru un māsu Austrijā uzlaboja pašsajūtu smalkā detoksa klīnikā Austrijā.

    Hokeja trenera atvase Alise pēdējā laikā Latvijā ir reta viešņa, jo kopā ar vīru Ņujorkas kluba Rangers hokejistu dzīvo ASV. Pirms hokeja sezonas uzsākšanas Artemijs Panarins, Alise un viņas māsa Valērija devās uz vienu no pasaules izslavētajām detoksa klīnikām Vivamayr Resort Altaussee.

    Klīnika, kuru iecienījušas arī Holivudas slavenības, atrodas gleznainā, klusā Austrijas ciematiņā, Alpu kalnu un ezera ieskauta.

    «Šeit ir nenormāli skaisti! Es izvēlējos antistresa programmu – man to patiešām vajag, mana māsa Ļera – detoksu, bet Artemijs atgūsies pēc sezonas laikā gūtajām traumām,» videoblogā plānos dalījās modele. Pēc konsultācijām ar speciālistiem katram tikusi izveidota individuāla programma. Alisei bija jogas nodarbības, meditācijas, ūdens procedūras un īpaši izstrādāts uztura plāns. Savukārt par Artemija veselību gādāja osteopāti, fizioterapeiti un masieri, tika iekļauta arī krioterapija.

    Alisei pielāgotā programma maksā 3550 eiro, bet Artemijam – no 2145 eiro. Jāpieskaita arī uzturēšanās izmaksas – par numuriņu ar skatu uz kalniem pāris samaksāja 1330 eiro.

    «Pirmajā vakarā mums iedeva tikai buljoniņu, un tas bija briesmīgi! Jau tad sāku domāt par brīdi, kad varēšu doties prom no šejienes. Nākamajā dienā jau bija labāk, kaut arī porcijas ir tiešām mazas un bez sāls,» atminējās Alise.

    Katru dienu procedūras sākās septiņos no rīta, bet vakars noslēdzās ar pirti un pastaigu gar ezeru. Brīvajā brīdī Panarini bija devušies uz tuvāko pilsētu, kur viņus kārdināja svaigi ceptu maizīšu smarža.

    «Diētiskais ēdiens man ļoti apnika. Dažreiz trāpījās kaut kas garšīgs, bet kopumā dārzeņu ēdieni ir bezgaršīgi. No rīta apēdu siera šķēli un mazu vistas gabaliņu, tādēļ spēka galīgi nav. Ļoti gribas kafiju,» kūres noslēgumā atzinās Alise.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē