• Zeltiņa iesūdz bijušo mīļoto tiesā. Ko aktrise nepiedod Rūdolfam Brēmanim?

    Slavenības
    Privātā dzīve
    Privātā dzīve
    9. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Trīs gadus pēc skandalozās šķiršanās aktrise bijušā drauga senos pāridarījumus neesot aizmirsusi – tagad viņa gribot, lai viņš par to atbild tiesas priekšā.

    Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā 15. martā tiks skatīta lieta, kurā aktrise Agnese Zeltiņa apsūdz savu bijušo draugu uzņēmēju Rūdolfu Brēmani, pieprasot no viņa piedzīt morālo kaitējumu. Sarunā ar PDz aktrise apliecināja, ka prasību tiesā ir iesniegusi, taču no komentāriem par lietas būtību atteicās. Arī atbildētājs Brēmanis norādīja, ka viņam komentāru par šo lietu nav, jo tas no viņa puses nebūtu vīrišķīgi.

    Kā PDz pastāstīja kāds bijušā pāra tuvs paziņa – lēmumu nokārtot attiecības tiesā aktrise esot pieņēmusi pandēmijas laikā. Zeltiņa vēloties piedzīt naudu par ciešanām, ko viņai attiecību laikā sagādājis bijušais mīļotais.

    Tas, ka Zeltiņas un Brēmaņa romantiskais stāsts ir galā, tapa zināms pirms nepilniem trim gadiem. Pēkšņi nāca gaismā neglaimojoši fakti par uzņēmēja izdarībām sociālajos tīklos. 2018. gada vasarā sabiedrības dāma Kristīne Deimone publiskoja savu un Brēmaņa saraksti, kurā seksīgajai divu bērnu māmiņai uzņēmējs izteicis nepiedienīgus piedāvājumus.

    «Gribu izmīlēt tevi kārtīgi,» Kristīnei uzstājīgi rakstīja Brēmanis, un sieviete atklāja, ka no Zeltiņas drauga vēstules un uzmanības apliecinājumus saņemot jau kopš 2015. gada.

    Jau tad viņš bija aicinājis Deimoni uz Dubaiju, kur tolaik strādāja Latvijas vēstniecībā Apvienoto Arābu Emirātos, bet viņa draudzene Agnese Zeltiņa ik pa laikam pie viņa ciemojās. 

    «Aktrise Agnese Zeltiņa ir pelnījusi cienījamu vīrieti. Esmu pozitīvi noskaņota pret Agnesi. Cilvēki ir pieraduši uzvesties kā žurkas, klusu un aiz muguras,» lēmumu atmaskot vīrieša draiskulības toreiz PDz komentēja Kristīne.

    «Mēs ar Brēmaņa kungu esam izšķīrušies,» aicināta komentēt izskanējušās runas par sava drauga izdarībām, PDz paziņoja Agnese Zeltiņa pielika punktu piecus gadus ilgušajam mīlasstāstam.

    2018. gada nogalē – piecus mēnešus pēc šķiršanās – Agnese par bijušo mīļoto PDz sacīja: «Mums ir labas attiecības, viņš mani atbalsta un palīdz. Ir Ziemassvētku laiks, un visas nesaskaņas ir aizmirstas.» Tomēr otro iespēju bijušajam viņa vairs nedeva.

    Jau pirms satikšanās ar Agnesi Brēmaņa vārds bija izskanējis saistībā ar piedzīvojumiem mīlas frontē – kādos skandālos viņš bija iesaistīts?

    • Zeltiņa iesūdzējusi Brēmani tiesā. Ko aktrise nepiedod bijušajam mīļotajam?
    • Hokeja komentētājs Mariss Andersons slimību slēpa līdz pēdējam. Viņš izdzisa divu mēnešu laikā.
    • Neredzēta nekaunība! Kamēr dizainere Birmane guļ, dzīvoklī šiverē zagļi.
    • Aivars Visockis: :"Noķēruši pensionāru, tagad lielās!" 63 gadus veco kultūristu tiranizē dopinga apkarotāji.
    • Ameriks grasās lēkt ar gumiju. Kāpēc jubilejā aizmuka no Latvijas?
    • Samanta Tīna atklāj, kas viņu sagaida Eirovīzijā.
    • Kas notiek aiz krematorijas durvīm.  Nepiederošiem ieeja aizliegta!
    Privātā Dzīve №10

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē