• Voldemārs Šoriņš un Zane Burnicka manīti kopā – dienesta romāns vai tikai draudzība?

    Slavenības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    1. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: VLADISLAVS PROŠKINS (F64)
    Jau ilgāku laiku kuluāros runā, ka Latvijas Nacionālā teātra aktieri un seriāla Radiņi zvaigzni vieno kas vairāk par darba attiecībām. Arī šajā rudenī abi manīti kopā.

    Pirms divām nedēļām Jaunajā Rīgas teātrī notika pirmizrāde režisora Pētera Krilova režisētajai izrādei Dublinieši Miera ielā. Uz to aktrise Zane Burnicka un aktieris Voldemārs Šoriņs ieradās kopā. Tomēr, kad Šoriņš pamanīja fotokameras, aktieri turpināja ceļu uz teātri mērot katrs atsevišķi.

    PDz jau pirms diviem gadiem rakstīja, ka abi kopā redzēti ne reizi vien – gan iepērkoties, gan pastaigājoties, gan apmeklējot pasākumus.

    Toreiz gan Zane kategoriski noliedza, ka abus saistītu romantiskas jūtas, norādot, ka viņiem esot vienīgi darba attiecības.

    Zane ir juridiski brīva sieviete, bet Voldemārs – precēts vīrs, un laulībā ar Brigitu Šoriņu viņam ir divi jau pieauguši bērni.

    «Kad man jautā, kā aktieris visu mūžu var nodzīvot ar vienu sievu, atbildu – tāpēc, ka aktieris. Vienmēr esmu uzskatījis, ka jābūt atbildīgam par cilvēku, kuram esi solījies un ar kuru savu dzīvi saistījis. Iespējams, ka arī paša pieredze, kad augu bez tēva, radīja vēlēšanos pēc īstas, stabilas ģimenes un drošības. Ceru, ka arī Brigitai šo drošības izjūtu esmu radījis.

    Savu paziņu lokā esmu redzējis, kādas drāmas un pat traģēdijas rada šķiršanās. Nekad nevienā laulībā un ģimenē viss nebūs ideāli, bet pie katra sarežģījuma mesties katram uz savu pusi ir muļķīgi,» pirms vairākiem gadiem žurnālam IEVAS Stāsti sacīja aktieris.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē