• Viņam tagad pieder Rukšānes sirds un gulta!

    Slavenības
    Zane Piļka- Karaļeviča
    7. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Dace un Džikī.
    Foto: No privātā arhīva
    Dace un Džikī.
    Pēc nepilna mēneša iznāks rakstnieces jaunākais romāns, kura nosaukumu iedvesmojušas parfimērijas nama «Guerlain» leģendārās smaržas «Jicky». Vārds Džikī dots arī viņas jaunajam mīlulim toipūdelītim.

    Rakstniece vienmēr bijusi suņumīle. Līdz šim gan Dacei bijuši lieli suņi, taču nu pa viņas māju ļepato mazs pūdelītis. Draugi teic – tikpat čirkains kā Dace. «Mēs ilgi domājām par otru suni un sapratām, ja ņemsim, tad tikai mazu sunīti. Tam bija praktisks apsvērums. Lieli suņi ir skaisti, taču, ja, piemēram, jābrauc pie ārsta un suns jāieceļ mašīnā, bet mājās esmu viena, es to fiziski nespēju izdarīt. Suns ir pārāk smags,» žurnālam «Privātā Dzīve» skaidro Dace.

    Tā ar vīru Aināru nolēmuši iegādāties toipūdeli. «Kad pirkām kucēnu, par šīs šķirnes popularitāti neko nezinājām. Toipūdeli izvēlējāmies tāpēc, ka tie nemaina apmatojumu. Tas nekrīt un nelido pa visu māju. Tā kā man lielākoties drēbes ir melnā krāsā, tas ir liels pluss,» uzsver rakstniece.

     «Vēl viens apsvērums otra suņa iegādei – lai paši vairāk kustētos. Mūsu lielais suns Oga, kurai nu jau ir astoņi gadi, vairs tik daudz nestaigā, kļuvusi kūtrāka, tāpēc mazāk kustamies arī mēs.

    Bija vajadzīgs dzinulis, lai vairāk staigātu,» saka Dace.

    Smaržas ir sena Daces kaislība un hobijs, tāpēc nav brīnums, ka arī parfīmu nosaukumi ienākuši viņas dzīvē. «Leģendāro «Guerlain» smaržu vārdā nosaucu ne tikai savu jauno romānu, bet arī suni. Rakstniece atzīst – Džikī viņai dāvājis dzīvesprieku. «Tik daudz prieka viņš atnesis mūsu mājās! Viņš ir pirmais mūsu suns, kuram ļauts gulēt gultā. Bet kā neļausi?! Viņš ir kā mazs bērniņš, īsts mīļuks!» priecājas Džikī saimniece.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē