• Vaikule pikta par balvas saņemšanu Kremļa pilī: Aplausi tādi, it kā man dotu pelnutrauku!

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    23. decembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Novembra beigās Kremļa pilī Maskavā tika sadalītas Krievijas muzikālās prēmijas Zelta gramofons. Viena no laureātēm bija slavenā latviešu dziedātāja, kura uz skatuves paziņoja – aplausi, sagaidot dīvu, nav pietiekami skaļi.

    Kremļa pilī pulcējās viss Krievijas estrādes zieds, un Latvijas dziedātājai Laimai Vaikulei šogad tika pasniegta balva par ieguldījumu Krievijas mūzikas vēsturē. «Jūs man kaut kā slikti aplaudējāt,» uznākot uz skatuves, sacīja Laima Vaikule. «Man pasniedz tik augstu apbalvojumu, bet aplausi tādi, it kā man dotu pelnutrauku,» izaicinot publiku uz ovācijām, turpināja viņa.

    Dziedātāja atzina – tādas balvas viņas kolekcijā vēl nebija. «Visu dzīvi pelnīju naudu, un man nebija laika atnākt uz Zelta gramofonu pēc balvām, bet tagad šis laiks ir pienācis. Paldies, ka neaizmirsāt mani! Domāju, ka esmu to pelnījusi.» Pirms izpildīja savu jaunāko dziesmu, Laima publiku brīdināja: «Paskatīšos, kā būs pēc dziesmas. Ja vēl sliktāk, tad es patiešām nezinu, ko darīt.» Situāciju centās glābt vakara vadītājs šovmenis Sergejs Svetlakovs, kurš ir arī Laimas kaimiņš Jūrmalā, aicinot Vaikuli dziedāt kā savējiem – jūrmalniekiem.

    Pēc ceremonijas PDz sazinājās ar dziedātājas menedžeri un dzīvesbiedru Andreju Latkovski, lai uzzinātu, kāpēc dziedātāja bija tik pikta. «Krievu publika viņu sagaidīja labi, viss ir kārtībā! Laima ir apmierināta, ja tā var teikt,» izvairīgi atbildēja viņš.  

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē