• Trīs gadus pēc kāzām Dzintars Rasnačs dala mantu

    Slavenības
    Gita Vīksne
    12. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Bijušais tieslietu ministrs un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas valsts sekretāra vietniece šā gada sākumā noslēguši laulāto mantisko attiecību līgumu.

    Dzintara Rasnača un 16 gadu par viņu jaunākās sievas Aldas Ozolas laulība tika reģistrēta pirms trīsarpus gadiem. Tas notika dienu pēc Rasnača 53. jubilejas, un par savu jauno attiecību statusu plašākam lokam paziņoja vien pēc mēneša. Abi devās slēpot uz Gruziju, kur tapušās bildēs atrādīja laulības gredzenus. Toreiz taujāts, kāpēc kāzas nolēmis svinēt Gruzijā, Rasnačs PDz smejoties atklāja: «Bēgām no preses.»

    Savukārt viņa jaunā sieva sacīja: «Gribējām būt kopā šajā vidē – kalnos, starp jaukiem cilvēkiem. Turklāt tas arī bija mūsu pirmais īstais ceļojums. Tieši Gruzijā mūsu attiecības kļuva vēl stiprākas – varējām daudz ko pārvērtēt, pārdomāt un no cita skatpunkta paraudzīties viens uz otru.»

    Šā gada 24. janvārī Rasnačs un Ozola noslēdza laulāto mantisko attiecību līgumu par visas mantas šķirtību. Lursoft datu bāzē pieejama informācija, ka pāris izvēlējies sadalīt īpašumus. Alda turpmāk būs īpašniece nekustamajam īpašumam Saulkrastos, bet Dzintaram paliek dzīvoklis un vēl kāds nekustamais īpašums Pārdaugavā.

    PDz sazinājās ar bijušo tieslietu ministru, taču viņš no komentāriem atteicās. «Es ar presi nerunāju,» strupi paziņoja Rasnačs. 22. janvārī sociālajos tīklos Dzintars par sevi vēstīja: «Šī gada laikā ir bijusi iespēja veikt lietas, kas bija iekavētas un iepriekš gandrīz neiespējamas. Sakopt veselību, tikties ar seniem draugiem, daļēji atdot sirds mīļuma parādus saviem tuviniekiem, ceļot, sportot, tvert dabas milzīgo enerģiju.» Viņš arī uzsvēra, ka tuvākajā laikā politikā neplāno atgriezties.

    «Vērojot notikumus no ārpuses, ir izveidojies nedaudz citāds skatījums un viedoklis. Ikdienas pārslodze uz izdegšanas robežas amatpersonai traucē redzēt lietas, kas redzamas no ārpuses. Tā teikt, savs laiks dienēt, savs laiks vēsu prātu paskatīties uz notiekošo,» pauda Rasnačs.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē