• Svarcēlāja Rebeka Koha attālināti saderinās ar katarieti

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    29. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram, Facebook
    Latvijas svarcelšanas zvaigzne parāda, ka pandēmija nav šķērslis mīlestībai. Piecus mēnešus viņa nav redzējusies ar mīļoto puisi – diska metēju no Kataras, taču abi paguvuši attālināti saderināties.

    Maija pirmajā pusē Rebeka dalījās ar priecīgu vēsti – viņa esot saderinājusies! «Mans vīrs nākotnē,» par savu izredzēto – katariešu sportistu – pavēstīja 22 gadus vecā ventspilniece.

    «Man nav vārdu, lai paustu, cik tu esi skaista! Tu esi gluži kā narkotika, un es esmu atkarīgs no tevis,» Rebekai atzinās Moazs.

    Katarietis pirms ārkārtējās situācijas pasludināšanas divas reizes paguva viesoties mīļotās meitenes dzimtenē. Sarunā ar PDz Koha savulaik stāstīja, ka abi saskatījās 2019. gada nogalē Katarā, kur notika sacensības.

    «Iespējams, tā bija mīlestība no pirmā acu skatiena. Atradu viņu Instagram, piesekojām viens otram. 30. decembrī mēs sākām sarakstīties, un kopš tā laika nepaiet neviena diena, kad mēs nebūtu sazvanījušies,» viņa teica PDz.

    Rebeka atzinās, ka viņai vienmēr patikuši tādi puiši kā Moazs gan pēc izskata, gan rakstura – jautrs un gādīgs. Turklāt abi ir sportisti un labi saprot viens otru.

    Saderināšanas gredzens Rebekas pirkstā vēl nespīd.

    Jāsagaida, kad būs galā pandēmijas laika ierobežojumi attiecībā uz ceļošanu. Tāpēc, veidojot manikīru, sportiste palūdza uz zeltneša naga uzzīmēt sava līgavaiņa iniciāli, bet uz cita – sveicienu mīļotajam bučiņas formā. Moazs bija aizkustināts par šādu veltījumu. 

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē