• Šovmenis Renārs Zeltiņš ceļojuma naudu iztērē guļamistabas remontam

    Slavenības
    Gita Vīksne
    11. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Renārs Zeltiņš.
    Foto: NO PRIVĀTA ARHĪVA, INSTAGRAM
    Renārs Zeltiņš.
    «Neesmu ļoti praktisks čalis, tādēļ šis ir mans pirmais remonts mūžā,» PDz atklāj šovmenis Renārs Zeltiņš, kurš veicis pārvērtības vannasistabā un guļamistabā.

    «Dīkstāve ir teicams laiks, kad remontēt mājokli un piepildīt praktisko zināšanu pūra lādi, kura pirms tam bijusi tukša,» atzīst šovmenis Renārs Zeltiņš. «Esmu pierādījums tam, ka mājokli izremontēt var arī tādi cilvēki, kuriem nav nekādas pieredzes šajā lietā. Protams, darot visu paša spēkiem, jārēķinās, ka būs neprecizitātes un kļūdiņas, taču tās var izlabot. Esmu perfekcionists, un man krīt acīs viss, kas nav izdarīts ideāli. Vairākas reizes pārstrādājot, ir iespējams tikt pie perfekta rezultāta,» apgalvo Renārs.

    «Es uztaisīju kosmētisko remontu gan guļamistabā, gan vannasistabā. Atsvaidzināju sienas un nu varu teikt, ka tā bija vērtīga pieredze,» stāsta viņš.  

    «Ir divas vietas, kur var smelties idejas un padomus – interneta dzīles un zinošs cilvēks. Man paveicies ar foršu radinieku, kas mani profesionāli konsultēja, kādas krāsas un rullīšus izvēlēties. Pirmo reizi mūžā nolīmēju visas grīdas līstītes un griestus ar lenti, lai pasargātu tās no nejaušas nokrāsošanas, un tad jau sekoja pati krāsošana, kas man ne pārāk gāja pie sirds,» vaļsirdīgs ir Renārs.

    «Taču sienai, kuru esi nokrāsojis pats, ir pavisam cita vērtība,» piebilst viņš. «Es gan esmu reālists un saprotu, ka ir lietas, kuras pats nevarēšu izdarīt. Piemēram, visu, kas saistīts ar elektrību. Es to izvēlos nedarīt, jo tas varētu bēdīgi beigties,» pasmaida Renārs.

    Šovmenis remontā ieguldīja naudu, kuru bija atlicis ģimenes ceļojumam: «Saprotot, ka ierobežojumi visā pasaulē būs uz ilgāku laiku, izvēlējos šos līdzekļus iztērēt lietderīgi.»

    Viņš neslēpj, ka pandēmijas laiks uz daudzām lietām licis paskatīties citādi.

    «Saproti, cik patiesībā vērtīga ir ligzda, kurā diendienā dzīvo. Ja gribi, lai tā būtu pēc iespējas labāka, pašam kaut kas ir jādara. Jā, remonts patērē nervus, taču pēc tam ir laba padarīta darba sajūta. Un es priecājos par paveikto,» tā Zeltiņš.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē