• Lienes Kivičas dzīvokli par alimentu nemaksāšanu pārdod izsolē

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    25. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Liene un Andris Kiviči viesojas raidījumā "8 naži un gardēdis"
    Skandalozāko Latvijas šovbiznesa pāri piemeklējušas jaunas likstas — par alimentu nemaksāšanu izsolē izlikts Lienes Kivičas (39) dzīvoklis Pārdaugavā, vēsta žurnāls Kas Jauns.

    Publiski tapis zināms, ka Liene Kiviča, kura pēc saiešanās ar Andri Kiviču savas trīs meitas (16, 12 un astoņi gadi) atstājusi audzināšanā vīram, nemaksā viņiem alimentus, kā dēļ nu izsolē tiek pārdots viņas dzīvoklis Staļina laika ēkā Pārdaugavā, Saldus ielā. Pēc Kas Jauns rīcībā esošās informācijas Liene Kiviča šo dzīvokli iegādājusies 2013. gadā, kad tika šķirta viņas desmit gadus ilgusī laulība ar Ārenu Skulmi. 

    Tiek ziņots, ka Rīgas apgabaltiesas zvērināts tiesu izpildītājs Jānis Tunnis «pirmajā elektroniskajā izsolē pārdod Lienei Kivičai piederošo nekustamo īpašumu» un piedzinējs ir Uzturlīdzekļu garantiju fonda administrācija. Nekustamā īpašuma apraksts vēsta, ka dzīvokļa platība ir 59,98 kvadrāmetri un tā novērtējums un izsoles sākumcena ir 37 600 eiro ar soli 500 eiro.

    Lienes Kivičas (iepriekš Skulmes) iedzīve, piemēram, ozolkoka galds un krēsli, kā arī drēbes ir likti pārdošanā arī iepriekš. «Skulme pārdod apavus, lai Kivičs varētu samaksāt alimentus! Tā arī uzrakstiet,» žurnālam Kas Jauns nav kautrējies pavēstīt Andris Kivičs. 

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē