• Skandāls ar policijas iesaistīšanos: Gada ietekmelis Rojs Rodžers ieņirdz pat par jaunu māmiņu

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    11. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Rojs Rodžers Linkevičs.
    Foto: F64
    Rojs Rodžers Linkevičs.
    Pirms nedēļas svinīgā ceremonijā par ietekmīgāko sociālo mediju satura veidotāju Latvijā pasludināja Roju Rodžeru Linkeviču. Tāds žūrijas lēmums šokēja dziedātāju un jauno māmiņu Adrianu Miglāni-Sondori, kuru ietekmelis esot nežēlīgi izsmējis.

    Nežēlīgi izsmejot tieši populārus ļaudis

    «Mani tas šokē. Nesaprotu, kāpēc tieši viņš izvēlēts par ietekmīgāko satura veidotāju. Latvijā ir daudz talantīgu mākslinieku, mūziķu un mammu, kuras tiešām būtu pelnījušas šo titulu. Piemēram, Leldes Ceriņas «Instagram» saturs ir izcils, bet titulu iegūst Rojs, kurš piekopj mobingu augstākajā pakāpē,» sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» sašutumu pauž šovā «X Faktors» iepazītā dziedātāja Adriana Miglāne-Sondore. Arī viņa veido saturu sociālajos tīklos, un jaunajai māmiņai «Instagramā» ir vairāk nekā 74 000 sekotāju. Viņa novērojusi, ka Rojs mēdzot nežēlīgi izsmiet populārus ļaudis.

    «Kā šāds cilvēks var būt piemērs jauniešiem, ja rāda to, ka apsmiet otru ir forši?

    Man aug dēls, un es negribētu, lai viņam kādreiz būtu jācieš no mobinga. Esmu to piedzīvojusi, un zinu, cik tas ir smagi, » pauž dziedātāja.

    Roja uzkurinātie fani pat sūtot draudu vēstules

    Pret viņu vērstās Roja aktivitātes dziedātāju nokaitinājušās tik ļoti, ka Adriana vērsusies policijā. «Apnika, ka man kāpj uz galvas. Gribēju, lai arī jaunieši, kas Rojam seko un uzskata, ka drīkst ņirgāties par citiem, saprot – tas nepaliek nesodīts. Sākumā manu prasību noraidīja, sakot – tas jau ir tikai humors. Pēc tam lēmumu pārskatīja.

    Adriana Miglāne un Katrīna Sauliete
    Adriana Miglāne un Katrīna Sauliete

    Esmu atzīta par cietušo, un Roja darbībās ir konstatēti pārkāpumi. Tā ir neslavas celšana masu informācijas līdzekļos un mobings. Man ar Roju nav pat bijis nekāds strīds, bet viņš var publiski pateikt, ka esmu briesmīga un neglīta. Roja fani man sūta draudu vēstules, jo uzskata, ka tas esot normāli – ņirgāties par mani «TikTok». Par laimi, liels atbalsts un palīgs šajā lietā ir mans jurists,» stāsta Adriana.

    Dziedātājas pārstāvis jurists Arnis Zelčs žurnālam «Privātā Dzīve» atklāj – kriminālprocess ierosināts saistībā ar Roja Rodžera Linkeviča un Kristiānas Grāmatiņas vadīto podkāstu. Tajā Adrianai un šovu zvaigznei Katrīnai Saulietei vairākkārt veltīti neglaimojoši izteikumi un pat lamu vārdi. Uzzinot par šo podkāstu, abas dāmas vērsušās policijā. «Veicot resorisko pārbaudi vairāku mēnešu garumā, saņēmām informāciju, ka ir konstatēti krimināli pārkāpuma elementi,» pauž Zelčs, piebilstot – Roja darbības kvalificējamas kā neslavas celšana masu saziņas līdzeklī.

    «Tas, ko medijos teicis Rojs – ka process izbeigts –, ir klaji meli. Mūsu rīcībā tādas informācijas nav. Valsts policijas pārstāvji apstiprināja, ka kriminālprocess ir ierosināts un notiek izmeklēšana. Vārda brīvībai ir robeža, un tā beidzas tur, kur sākas citas personas tiesību un interešu aizskārums. Ja aizskārums ir tāds, ka persona spiesta ziņot Valsts policijai, tas jau par kaut ko liecina. Ceram uz taisnīgu rezultātu šajā lietā,» saka Zelčs.

    Iedomājies, ka ir komiķis!

    «Nav baigā vēlme komentēt šo situāciju. Cilvēki zina, ka esmu komiķis, un mans humors ir tāds, kāds ir.

    Tas daudziem var nepatikt, un tāpēc ne visiem tas jāklausās,» tā savas un Kristiānas Grāmatiņas aktivitātes podkāstā «Vai viegli būt» komentē Rojs. «Vienkārši ne visiem cilvēkiem ir paškritika un humora izjūta, tāpēc manis teikto daži uztver personīgi. Es ikdienā vispār nedomāju par šīm meitenēm. Tas viss ir tikai izklaides nolūkā. Man nav absolūti nekādu pretenziju ne pret vienu no šīm dāmām.»

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    A post shared by rojs rodžers (@boitoiroi)

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē