• Sievietes iecienījušas lūpu palielināšanu — ko par to domā vīrieši?

    Slavenības
    Gita Vīksne
    18. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO IZDEVNIECĪBAS ŽURNĀLS SANTA UN PRIVĀTĀ ARHĪVA, INSTAGRAM
    Jau vairākus gadus viena no pasaulē pieprasītākajām procedūrām ir lūpu palielināšana. Ko par šo modi domā vīrieši?

    Mārtiņš Počs, Dailes teātra aktieris

    «Uzreiz pamanu, ja sieviete sevī kaut ko ir mainījusi. Uzskatu, ka galvenais ir, lai viņa pati pēc pārmaiņām justos labi. Jā, dažos gadījumos ir šķitis: kaut kas izdarīts mazliet par daudz, un rodas jautājums – kādam mērķim tas tika veikts?

    Biezas lūpas nekad nav bijis kritērijs, pēc kura izvēlos sievieti.

    Taču, domāju, ka tas mūsdienās varētu pievērst vīrieša uzmanību un būt vizuālais āķis, uz kura uzķerties. Tas ir līdzīgi kā ar sarkanajām lūpām un kleitām – vienmēr nostrādā, jo sieviete uzreiz izceļas uz citu fona.

    Meitenes ar izteiksmīgām lūpām pamana vairāk. Biezas lūpas ir arī modes lieta, un savu lomu spēlē tas, ka to palielināšana mūsdienās kļuvusi tik pieejama. Taču katrs gadījums ir atšķirīgs, jo arī vienu un to pašu frizūru katrs meistars tomēr uztaisa citādi.

    Nevienai sievietei es neesmu ieteicis palielināt lūpas. Man liekas, ka tas ir delikāts jautājums – līdzīgi kā ieteikt dāmai apmeklēt sporta zāli!»

    Gints Valdmanis, fitnesa treneris

    «Ja daba sievietei nav devusi izteiksmīgas lūpas, mūsdienās to var mainīt. Manās acīs tās ir rūpes par sevi. Esmu novērojis, ka tas iet roku rokā – meitenes, kas uztur sevi labā fiziskā formā, bieži izvēlas arī koriģēt lūpas. Man vienmēr šķituši smieklīgi tie džeki, kas sievietes par to kritizē. Viņi droši vien šādas meitenes paši dabūt nemaz nevar! Pasakot – fui, tas nav smuki, man to nevajag –, vīrieši sevi nodod. Neviens neizteiks viedokli par lietu, kas viņu neinteresē.

    Mūsdienās ārējais veidols kļūst aizvien svarīgāks. Daudz kas atkarīgs no vietas, kur cilvēks dzīvo. Piemēram, Kalifornijā cilvēkiem labs izskats ir pašsaprotams, un viņi tajā iegulda milzu naudu. Labāk ir skaisti un seksīgi, bet braukā ar vienkāršām mašīnām un valkā lētāku apģērbu. Latvijā ir otrādi.

    Šeit nav daudz skaistu koptu dāmu vecumā pēc 45 gadiem, bet tās, kas ir, tiek nosodītas.

    Personīgi mani vairāk piesaista sievietes, kas varbūt no dabas nav skaistules, taču ļoti rūpējas par sevi. Patīk tās, kas izveido sevi pašas, ieguldot tajā savu laiku un enerģiju. Gribēt būt labākajai sevis versijai nav nekas nosodāms. Īpaši mūsdienās, kad ir tik daudz iespēju, kā to izdarīt. Kādreiz Pamela Andersone ar silikoniem skaitījās pilnīgs kosmoss, bet tagad katra meitene var strādāt par biroja administratori, paņemt patēriņa kredītu un palielināt krūtis vai lūpas.»

    Rolands Zagorskis, teātra kluba Hamlets vadītājs, aktieris

    «Aktierim ļoti svarīgas maņas ir redze, dzirde un tauste. Būtu dīvaini, ja tik talantīgs aktieris kā es nepamanītu jebkuras pārmaiņas sievietes fasādē. Man acs jau ir piešauta! Esmu pieņēmis, ka daudzas sievietes graizās un špricējas, un mani tas nemulsina. Taču diemžēl daudzām meitenītēm, kas ar to nodarbojas, tomēr drusku pietrūkst pelēkās vielas. Tas ir stereotips, ka biezajiem onkuļiem patīk tikai mākslīgi uztūnētās. Visiem vīriešiem patīk sakarīgas meitenes ar smadzenēm.

    Daudzas, kas uzlabo savu fasādi, pārspīlē. Šeit gan būtu jāvaino nevis meitenītes, bet ārsti, kas to atļaujas darīt tikai tāpēc, ka viņiem par to labi maksā. Ja ārsts ir augstas raudzes profesionālis, domāju, viņš pateiks, ka tas ir lieki.

    Kas attiecas uz potētajām lūpām, ja tev tās piestāv – uz priekšu! Andželīnai Džolijai, visticamāk, ir potētas lūpas, un viņai piestāv. Latviešu meitenes, kuras ir redzamas uz lielajām skatuvēm, ar šādām lietām īpaši neaizraujas. Potētās lūpas papilnam ir dažādos Krievijas TV šovos, jo tas ir modē.

    Ja biezās lūpas sievietei rada harmoniju, nav bail un ir nauda, lai tādas iegūtu, lai tik dara! Arī es, piemēram, labprātāk skatos uz Allu Pugačovu, kas sev nogriezusi visu iespējamo un 70 gados izskatās prīmā, nevis uz visām tām daudzajām dabas dotajām tauku krokām.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē