• Seksīgais vecpuisis Rihards Lepers šonedēļ svinēs kāzas

    Slavenības
    Gita Vīksne
    14. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Pēc divu gadu draudzības šonedēļ laulības ostā iestūrēs viens no izskatīgākajiem Latvijas aktieriem un viņa draudzene topošā arhitekte.

    «Nu, Rihard, tad ar Dievu puiša dienas…» Rihardam Leperam pagājušajā nedēļā vēstīja uzņēmēja Sarmīte Pīka, aktiera brāļa Oskara Lepera sievasmāte. Jau šonedēļ Rihards iestūrēs laulības ostā, apņemot par sievu savu draudzeni topošo arhitekti Kristu Paulu Zaķi. Pagājušajā nedēļā viņš vēl steidza baudīt savu seksīga vecpuiša statusu, kopā ar tuvākajiem draugiem svinot vecpuišu ballīti. «Puiši vienkārši gribēja izklaidēties,» kautri norādīja Rihards.


    Vecpuišu ballītes viesu vidū bija vairāki sabiedrībā pazīstami ļaudis – dziedātājs Lauris Reiniks, Riharda brālis Radio Star FM balss Oskars Lepers, kā arī sabiedrības dāmas Marikas Ģedertes vīrs uzņēmējs Ģirts Ģederts. Aktieris neslēpj – precēties viņu iedrošinājis brālis Oskars, kas laulības gredzenus ar Pīku meitu Elīnu mija pērn aprīlī. Viņu kāzās aktieris sapratis, ka patiesībā tas neesot nekas biedējošs vai sāpīgs. Uzreiz pēc tām Rihards devies uz veikalu, lai aplūkotu vairākus saderināšanās gredzenus.

    1. maijā saulrieta laikā, supjot kopā ar draudzeni, Rihards mīļoto bildināja. Aktieris gredzenu pasniedza brīdī, kad draudzene lūgusi pasniegt viņai hidrocimdus. To vietā Rihards draudzenes plaukstā ielicis saderināšanās gredzenu. Krista vēlāk atzinās – to, ka Rihards viņu bildinās, neesot nojautusi. Vienīgais, kas viņai tajā dienā šķitis mazliet citāds, bijis Riharda neierastais smaids. «Tas mirklis vairs nav tālu,» Jāņos priecājās Lepers, uzsverot, ka jau pavisam drīz viņš un Krista būs ģimene.

    Kur notiks kāzu svinības? Kādi viesi gaidāmi svinīgajā notikumā? Lasi jaunākajā Privātās Dzīves numurā!

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē