• Seksīgā Lienīte atkal brīva. «Ar mani var iepazīties bagāti un inteliģenti vīrieši»

    Slavenības
    11. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Jauns darbs - jauna dzīve.
    Foto: F64
    Jauns darbs - jauna dzīve.
    Dziedātāja un interneta zvaigzne Lienīte Ušakova naktīs uzsākusi jaunu darbu, un atklāti pastāsta, ko savā ķermenī uzlabo.

    Dziedātāja un bijusī radio Capital FM dīdžejs Lienīte Ušakova, kas savulaik startējusi pašmāju realitātes šovā «OKartes skatuve», ukraiņu «X Faktorā» un Krievijas šovā «All together now», kā arī dalās ar saviem kailfoto interneta vietnē «OnlyFans», tagad nedēļas nogalēs naktsklubā «Gold School» sagaida apmeklētājus un rūpējas par viņu labsajūtu pie galdiņiem. «Tas ir darbs no desmitiem vakarā līdz pat trijiem naktī piektdienas un sestdienas naktīs. Pirms darba paguļu diendusiņu – stundu vai divas veltu miegam. Pēc tam enerģijas pilna varu uz pozitīva viļņa noraut visu nakti,» atklāj Lienīte.

    Lai arī pie vīriešu uzmanības pieradusi, Ušakova neslēpj, ka jaunajā darbā piedzīvojusi komisku brīdi, kad naktskluba kontā sociālajos tīklos publiskots viens no viņas kārdinošajiem foto ar tekstu: «Dārgie apmeklētāji! Lienīte atbildēs uz jūsu zvaniem par galdiņu rezervāciju, kā arī sagaidīs jūs mūsu klubiņā.» Bijuši vairāki vīrieši, kuri zvanījuši ar pavisam citu nolūku.

    Ušakova teic, ka šobrīd viņas sirds esot no attiecībām brīva. Neesot konkrēta vīriešu tipa, kas spēj pievērst viņas uzmanību. «Man ir patikuši dažādi – gan tievi, gan apaļīgāki, gari, arī īsi. Sievietes neizvēlas vīriešus pēc izskata. Viss vienkārši notiek, un tu neko tur nevari padarīt. Pēc tam tikai brīnies – ārprāts, kā es varēju ar viņu būt kopā?» atklāj Lienīte.

    «Ar mani tagad var iepazīties! Vēlams – bagāti un inteliģenti vīrieši. Ne tādi – vecos džemperos un nemazgātiem matiem,» nosmej Lienīte.

    «Esmu liela materiāliste, to es neslēpju un no tā nekaunos.

    Tajā pašā laikā neesmu no tām, kura sēdēs vīrietim uz kakla. Jā, vīrieši vienmēr ir bijuši ļoti dāsni pret mani. Taču esmu vecā kaluma cilvēks. Man patīk strādāt un nopelnīt pašai. Sievietei ir jāmāk pelnīt, jo šodien tev šis vīrietis ir, bet rīt viņa var nebūt. Neesmu no tām, kas gatava palikt ar pliku pakaļu brīdī, kad vīrietis izdomā aiziet pie jaunas mīļākās. Darba ziņā esmu droša par sevi un savām spējām. Man vienmēr ir nauda, un man patīk arī to tērēt.»

    Cik izmaksā Lienītes mākslīgais skaistums, uzzināsiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

    • Dziedātājai Maijai Lūsēnai atņemtas mājas. "Man pat nav, kur likt klavieres..."
    • Šlesers uz Saeimu iet ar milzu somu. Kas tajā ir?
    • Karīna Račko izstāsta par šķiršanos un vīra jauno mīlu.
    • Zuzāns atklāj, kāda noruna viņam bijusi ar mirušo Dinu.
    • Nemīlēto zvaigznei Zalakam sabrūk karjera Maskavā. Tas bijis 10 miljonu projekts!
    • Cik maksā seksīgās Lienītes mākslīgais skaistums?
    Privātā Dzīve nr45

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē