• Rīdziniece Kamilla uzvar Krievijas TV šovā un balvā saņem miljonu

    Slavenības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    16. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: INSTAGRAM
    Krievijas muzikālajā TV šovā Nu-ka, vse vmeste! rīdziniece uzvarēja, izpildīdama kulta grupas Queen dziesmu.

    Šova vadītājs bija krievu tenors Nikolajs Baskovs, bet žūrijā bija tādi ļaudis kā krievu dziedātājs Sergejs Lazarevs, mūsu pašu mūziķe režisore Liene Greifāne un vēl 98 šovbiznesa aprindās zināmi ļaudis. Galvenais noteikums dalībniekam bija ar dziesmu panākt, ka žūrijas pārstāvji ceļas kājās un dzied kopā ar dalībnieku.

    Tikusi līdz šova izšķirošajiem notikumiem, superfinālā latviete Jana Kalniņa, kura vairāk zināma ar skatuves vārdu Kamilla, izvēlējās grupas Queen dziesmu Show must go on.

    Balvā par uzvaru 33 gadu vecā rīdziniece saņēma miljonu Krievijas rubļu (aptuveni 11,3 tūkstoši eiro).

    Kā atzinusi Kamilla, uzvara bijusi visai negaidīta. Interesanti, ka pēc šova Baskovs pat sācis sekot Janai sociālajā saziņas tīklā Instagram un nosūtīja viņai vēstuli, kurā izsaka savu apbrīnu par viņas vokālajām dotībām.

    Bērnību un pusaudža gadus Jana pavadījusi Baškortostānā, pilsētā Oktjabrska. Tur viņa pabeidza mūzikas skolas klavieru klasi, mācījās arī vokālu un darbojās dažādos mūzikas kolektīvos. Uz Latviju Jana pārcēlās 2007. gadā un uzreiz nokļuva mūziķa Artūra Duboka realitātes šovā Hello Jūrmala. «Tas bija ļoti foršs projekts, aptuveni kā Dom-2 un Zvaigžņu fabrika.

    Mēs ar mammu izdomājām man skatuves pseidonīmu Kamilla, ar kuru uzstājos desmit gadus,» kādam krievu žurnālam stāstīja Jana. Šo gadu laikā viņa piedalījusies dažādos vokālistu konkursos. «Uz šovu Golos Maskavā esmu braukusi piecas reizes.

    Līdz man nepārprotami pateica: «Saproti, viss ar tevi ir labi, bet Jurijs Aksjuta (galvenais Pirmā kanāla izklaides raidījumu producents – PDz) negrib tevi ņemt. Nu, nepatīc tu viņam. Varbūt tipāžs nav īstais vai vēl kaut kas…» Bet no producenta atkarīgs ir viss,» nopūšas viņa. Taču viņa nemeta plinti krūmos un nosūtīja pieteikumu šim pašam šovam, tikai Ukrainā. Un saņēma uzaicinājumu. Tur līdz finālam viņa arī netika.

    Janas sirds jau ilgāku laiku ir aizņemta. Ar savu mīļoto vīrieti viņa iepazinusies boksa mačā.

    «Turp mani aizvilka draudzene. Sākumā negribēju iet, jo bokss man ne īpaši interesēja, bet pēc tam padevos. Sēdēju blakus Vadimam. Viņš kādreiz nodarbojās ar boksu. Puisis man uzreiz iepatikās. Ja godīgi, es pirmā ar viņu sāku runāt. Un jau pirmajā vakarā sapratu, ka viss… Viss! Tas ir viņš,» stāsta Jana.

    Viņu romāns attīstījās ļoti ātri. Jau pēc divām nedēļām Jana pārcēlās pie Vadima uz dzīvi.  «Man ir lieli dzīves plāni. Gribu, lai mums būtu dēls un meitiņa. Dēlu gribētu nosaukt par Zauru, bet meitu – par Amēliju. Dēlu noteikti sūtīsim trenēties boksā. Meitu vedīšu uz daiļslidošanas treniņiem. Pati savulaik sapņoju par slidošanu, bet kaut kā nesanāca,» krievu medijiem teic latviete.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē