• Režisore Aija Strazdiņa šķīrusies no mūziķa Aigara Grāvera — tagad jauna mīlestība

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    5. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    Producente un režisore Aija Strazdiņa, šķīrusies no vīra mūziķa Aigara Grāvera, vairāk nekā pusgadu bauda jaunās mīlestības priekus.

    Kaut abi šogad varētu svinēt kopābūšanas 15. gadadienu, šā gada janvārī Aija Strazdiņa un Aigars atzina, ka viņu attiecībās ne viss ir gludi – tika pieļauta iespējamā šķiršanās, un tā tika skaidrota ar atšķirīgu dzīves ritmu, interesēm un sapņiem. Tagad intervijā žurnālam IEVA Aija Strazdiņa teic, ka jau ilgāku laiku viņai ir īpašs cilvēks.

    Viņa uzreiz arī uzsver, ka šķiršanās no Grāvera bijis ilgs process, taču noliedz, ka attiecības izjukušas jauno attiecību dēļ.

    «Kad bija pieņemts abpusējs lēmums par šķiršanos un process iekustināts, viss pārdomāts, tikai tad mēs satikāmies. Pagājuši jau astoņi mēneši, un es nevienu brīdi neesmu vīlusies vai šaubījusies,» nenosaucot jaunā drauga vārdu, Aija stāsta intervijā žurnālam IEVA.

    «Laime mīl klusumu! Neredzu iemeslu, lai atklātu viņa vārdu,» sarunā ar PDz lakoniska bija Aija Strazdiņa. Intervijā žurnālam IEVA režisore neatklāj arī iepazīšanās stāstu, pieļaujot – kādreiz varētu to atklāt pašas sarakstītā grāmatā. «Man ir jauna ģimene, un mēs esam pieauguši cilvēki un apzināmies, ka tas nav dažu mēnešu dienesta romāns.» Strazdiņa īpaši priecājas, ka beidzot atradusi to, ko sen meklējusi attiecībās – to, ka «otrs pieņem tavu aizņemtību un atbalsta, kad esi sapinies lietās».

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē